• Wil jij advies om je vastgelopen carrière weer vlot te trekken?
  • Kan je hulp gebruiken om te kiezen uit ons opleidingsaanbod?
  • Ondersteuning nodig tijdens het studeren?

Bij SYNTRA Limburg kan je terecht voor méér dan opleidingen alleen. Wij bieden loopbaanbegeleiding, studiekeuzehulp en studiebegeleiding. Ontdek hoe we jou kunnen helpen.

Wij zijn er voor jou

SYNTRA Limburg staat niet alleen voor kwaliteitsvolle opleidingen maar ook voor een persoonlijke aanpak van elke cursist. Kortom we zijn er voor je!

Loopbaanbegeleiding

Op zoek naar professionele ondersteuning bij vragen rond je loopbaan? Start loopbaanbegeleiding en loopbaanspecialisten ondersteunen je bij het nemen van keuzen en beslissingen! Zo versterk je je positie op de arbeidsmarkt!

Meer info over loopbaanbegeleiding

Studiekeuzehulp

Geen idee welke opleiding te kiezen? Vul onze gratis studiekeuzetest in, laat je verrassen door de uitkomst en ontdek welke tien opleidingen in jouw persoonlijke top 10 staan.

Nood aan persoonlijke begeleiding? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact op via studiekeuze@syntra-limburg.be

Naar de studiekeuzetest

Leercoach

Kan jij een extra duwtje in de rug gebruiken om te slagen? Wij bieden begeleiding op maat van de cursist. De leercoaches helpen je gratis om je manier van leren te verbeteren.
Mensen die een extra uitdaging met zich meedragen zoals dyslexie, dyscalculie, ADHD, autisme, enz. kunnen ook op de nodige hulp rekenen van de leercoaches.

Meer info over de leercoaches