Bijscholingen

Onze kortlopende bijscholingen staan in het teken van levenslang leren. Of je nu expertise binnen jouw vakgebied wil opbouwen, nieuwe vaardigheden onder de knie probeert te krijgen of een erkende bijscholing volgt; één ding is zeker: Op enkele weken kan je een serieuze professionele stap voorwaarts zetten.

 

Efficiënt

Een bijscholing is inhoudelijk erg duidelijk. Je leert een specifieke vaardigheid of ontdekt de mogelijkheden van speciale techieken of software. Jouw docent is een ware expert binnen dit afgelijnd onderwerp en houdt rekening met jouw specifieke situatie. Wie nog straffer wil worden in zijn beroep, heeft aan SYNTRA Limburg een goeie bijscholingspartner.

Docenten uit het beroep

Jouw docent is een krak in zijn vak. Hij is een actieve professional die na zijn 'echte job' vakkennis komt doorgeven op SYNTRA. De ervaring van onze lesgevers is een ongelofelijke troef voor wie écht iets wil opsteken van het beroep. Zo haalt hij het maximale uit de beschikbare lestijd.

Snel op je doel af

Een typische bijscholing kan je afronden binnen enkele weken. Sommige kortlopende opleidingen duren zelfs maar één les. Jouw docent weet trouwens vanuit zijn eigen professionele ervaring dat jouw tijd kostbaar is. Daarom houdt hij waar mogelijk rekening met jouw concrete verwachtingen en voorkennis.