3 tips om de beste opleidingsdeal te scoren!

4 maanden 1 week geleden

We houden allemaal van een goede deal, zeker nu het leven duurder wordt. Daarom hebben we voor jou drie tips om de beste prijs voor je opleiding te scoren. Wat dacht je van een cheque om jouw inschrijvingsgeld deels mee te betalen? Of betaald verlof als je les gaat volgen? Lees hieronder snel verder en ontdek hoe jij kan besparen op je opleiding. 

Ontdek de tips!

3-tips-beste-opleidiingsdeal-syntrapxl

1# Check je opleidingscheques

Wist je dat de Vlaamse overheid wil meebetalen aan jouw opleiding? Check via deze website of jij en je opleiding in aanmerking komen voor opleidingscheques. Met deze cheques kan jij het volledige bedrag of een gedeelte van jouw inschrijvingsgeld betalen. Je hebt maximaal recht op een bedrag van €250 per schooljaar. Een kans die je zeker niet mag laten liggen!

Ontdek opleidingscheque-erkende opleidingen

2# Wettelijke vakantiedagen (bijna) op?

Geen probleem! Gelukkig is er het ‘Vlaams opleidingsverlof’ waardoor jij betaald educatief verlof kan krijgen zonder dat je hiervoor loon moet afgeven. Zo ben je tijdens de lesuren wettelijk afwezig op je job en behoud jij je vakantiedagen voor een deugddoende reis of citytrip. Bekijk zeker de website van de overheid om te controleren of jij in aanmerking komt.

Deze opleidingen komen in aanmerking

3# Cash je KMO-portefeuille

Run je een eigen zaak? Of is jouw opleiding nuttig voor het bedrijf? Dan kan jij of jouw bedrijf via de KMO-portefeuille tot 30% op een opleiding besparen. Heel wat van onze opleidingen komen in aanmerking, bekijk hieronder de volledige lijst. Je kan de subsidie makkelijk aanvragen via de website van Vlaio.

Onze opleidingen met KMO-portefeuille

SyntraPXL Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij SyntraPXL

Naar alle artikels
Artikel

1400 nieuwe ondernemingen op 2 jaar dankzij Jumpstarters

Artikel

Rechter Ellen hangt haar toga aan de haak voor een job als meubelstoffeerder

Na een herseninfarct moest de Nederlands-Limburgse rechter Ellen Driessen (54) drie jaar geleden haar toga opbergen. Ze schoolde zich om en is vandaag aan de slag als meubelstoffeerder bij een bekend designmeubelmerk in Pelt.

Artikel

Limburger Chris Umé brengt King of Rock-‘n-Roll weer tot leven in Las Vegas

Een team van Limburgers blies dit jaar jury en publiek omver tijdens America's Got Talent in de VS. Met hun deepfakes van onder andere Simon Cowell en Elvis presley, toonden zij de ware kracht van AI aan heel de wereld.

Artikel

Peltenaar Robert-Jan ‘RJ’ Kortooms is VTM-presentator voor het WK Counterstrike

Robert Jan Kortooms (22) uit Pelt, beter bekend onder zijn pseudoniem RJ Casts, is één van de eerste Vlaamse beroepscommentatoren in de gameswereld. Eerder dit jaar was hij te zien op VTM toen hij het WK Counter-Strike mocht becommentariëren.

Artikel

Door een spierziekte belandde Diana in een coma maar toch opende ze haar hondentrimsalon

Een mysterieuze spierziekte dwong Diana Limpens (50) uit Eigenbilzen 7 jaar geleden in een coma. Toch wilde ze haar droom niet opbergen, een eigen hondentrimsalon ‘t Hundje.

Artikel

Schilder Timmy Bours pakt uit met eigen verfspoelwatermachine