7 technische opleidingen om snel aan werk te geraken

4 jaar 3 maanden geleden

De techniek bepaalt de toekomst. Wij hebben een lijstje gemaakt van technische opleidingen waarmee je snel werk vindt. Er zijn immers te weinig mensen die afstuderen in deze beroepen (kwantitatief tekort). Wil jij zeker zijn van een job en goed verdienen? Maak dan het verschil en schrijf je snel in!

technische opleidingen
Polyvalent medewerker bouw

Technisch bezig zijn met je handen in een gevarieerde werkomgeving. Dan kan je bij de voltijdse dagopleiding Polyvalent medewerker bouw terecht.

Koeltechnisch installateur

Koelcellen, leidingen, ontdooisystemen, ... klinkt het nog allemaal Chinees? Als koeltechnicus kan je allerhande koelinstallaties op punt stellen of gebruiksklaar maken.

Technicus industriële elektronica

Leer de praktische kennis zodat je allerhande defecten op de werkvloer op een efficiënte en doelgerichte manier kan oplossen. (Technicus industriële elektronica)

Aannemer installateur centrale verwarming

Verwarmingsinstallaties berekenen, dimensioneren en plaatsen. Laat je klanten niet in de kou staan! (Aannemer installateur centrale verwarming)

Binnenschrijnwerker

Leer de verschillende houtsoorten en structuren kennen zodat je prachtige voorwerpen uit hout kan maken. (Binnenschrijnwerker)

Aannemer schilderwerken

Schilder is een beroep waar je zowel binnen- en buiten je creativeit kan laten zegevieren.

Digitaal technisch tekenaar

Planlezen, tekenen of bouwkundige details begrijpen en uittekenen. Als digitaal technisch tekenaar kan je jouw dromen omtoveren tot levensechte computerbeelden.

SYNTRA Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij SYNTRA Limburg

Naar alle artikels
Event

Pitch fight III: de technisch tekenaars laten zien wat ze kunnen

Nieuws

Een opleiding leidt tot professioneel succes

Duizenden Limburgers kiezen elk jaar voor een praktijkgerichte opleiding bij SYNTRA Limburg. Meer dan 3000 cursisten beëindigden in juni 2016 een opleiding die langer duurt dan een half jaar. Het gaat over meer dan 250 opleidingen in zowat elke denkbare sector. SYNTRA heeft voor het eerst in kaart gebracht wie deze mensen zijn en wat het volgen van een opleiding nu precies oplevert. Afgevaardigd bestuurder van SYNTRA Limburg Dirk Vanstipelen ziet in de meetresultaten dat de Limburger beloond wordt voor zijn werkkracht en doorzettingsvermogen: ”Mensen investeren bij ons tijd en geld om vooruit te geraken in het leven. Samen met SYNTRA Limburg slagen zij daar ook in. Dat is iets om trots op te zijn!”

Nieuws

Van Webdeveloper tot Dashcam specialist - Gergo Pap getuigt

Gergo Pap getuigt over de opleiding ondernemer e-commerce.

Ik ben een zelfstandig webdeveloper en was vorig jaar op zoek naar een opleiding voor extra kennis die ik kon gebruiken om aan te bieden aan mijn klanten. Geheel toevallig was ik gelijktijdig met de cursus ook zelf een webshop gestart. Het idee voor deze webshop ontstond 5 jaar geleden toen ik bedacht dat een camera in de auto wel eens nuttig kon zijn. Destijds bestonden er nog geen dashcams (dashboardcamera voor in de auto) en er zelf een laten ontwikkelen was onbegonnen werk.

Nieuws

Grafische opleidingen in de kijker

Hoe je "WOW" design kan ontwerpen kunnen wij je aanleren. SYNTRA Limburg heeft een breed assortiment aan grafische opleidingen, van desktop publisher tot game artist, voor ieder wat wils!

Artikel

Evelien verzilverde ‘letterlijk’ haar talent als hondentrimmer

Evelien Tilkens kon haar talent in 2017 verzilveren bij SYNTRA Limburg. Haar passie voor honden heeft haar naar de opleiding Hondentrimmer geleid die ze met succes afrondde. Maar hier stopt het verhaal bijlange nog niet...

 

blockchain-solution-developer
Artikel

De eerste officiële Blockchain-opleiding van Vlaanderen start in de T2-campus