Beoordeel het werk van onze bouwkundige tekenaars

1 jaar 7 maanden geleden

Ook in het atypische cursusjaar 2020-2021 bulkte het weer van het ontwerptalent in de opleiding BIM bouwkundig tekenaar. Onder normale omstandigheden komen heel wat geïnteresseerde architecten en bouwprofessionals de beste eindwerken beoordelen tijdens onze jaarlijkse pitch-fight. Maar dit jaar is het anders. Een fysieke vijfde editie van de pitch-fight bleek niet mogelijk, maar om de beste bouwvisualisatie te kiezen, hebben we toch een oplossing: Jij mag dit jaar mee jureren!

pitchfight

Enkele dagen geleden pitchten de beste cursisten hun bouwdesign voor een green-key in onze eigen videostudio. Deze zomer trekken we alle registers open en is iedere Limburger een potentieel jurylid.

Ben jij een professional uit de bouw? Laat je kennersoog dan zéker vallen op het werk van onze bouwkundige genieën. Bouwaanvragen, 2D tekenwerk en 3D tekenwerk behoren tot de skills van onze BIM bouwkundige tekenaars, maar in het onderstaande filmpje staan de visualisaties centraal.

Bekijk de integrale opname 

Stem voor jouw favoriet

of bekijk elke pitch apart:

Stem zo snel mogelijk op jouw favoriet!

Naar het stemformulier 

We maken de winnaar bekend op vrijdag 10 september.

SyntraPXL Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij SyntraPXL

Naar alle artikels
Event

Pitch fight III: de technisch tekenaars laten zien wat ze kunnen

Nieuws

Hogeschool PXL, SyntraPXL en PXL-NeXT lanceren samen het unieke #HRFactory concept

Ben jij geïnteresseerd in HR en op zoek naar manieren om je te specialiseren of je carrière te starten in dit vakgebied? Kijk dan eens naar #HRFactory!

Artikel

1400 nieuwe ondernemingen op 2 jaar dankzij Jumpstarters

Jumpstarters, het begeleidingstraject van Stebo en Syntra PXL voor kandidaat ondernemers, heeft 1.400 nieuwe ondernemers opgeleverd in twee jaar tijd. Dat werd woensdag 21 september bekendgemaakt tijdens de uitreiking van Jumpstarters Awards.

Artikel

Technologietweeling pakt uit met XR-opleiding op de T2-campus

SyntraPXL in Genk ontpopt zich zo langzamerhand steeds overtuigender als voortrekker, als het nieuwe technologieën aankomt. “Cursisten uit het hele land vinden al geruime tijd hun weg naar Genk, als ze zich op dit vlak willen bekwamen”, zegt Jos Cielen, Business Developer IT en Multimedia bij SyntraPXL. “In 2009 zijn we als eerste in Vlaanderen gestart met meerdere éénjarige opleidingen rond gaming, animatie en 3D.” Dit jaar starten docent Mark Duisters en zijn tweelingbroer Bart Duisters (31), bekend als de technologietweeling van SyntraPXL met een unieke XR-opleiding in Vlaanderen.

Artikel

Rechter Ellen hangt haar toga aan de haak voor een job als meubelstoffeerder

Na een herseninfarct moest de Nederlands-Limburgse rechter Ellen Driessen (54) drie jaar geleden haar toga opbergen. Ze schoolde zich om en is vandaag aan de slag als meubelstoffeerder bij een bekend designmeubelmerk in Pelt.

Artikel

Limburger Chris Umé brengt King of Rock-‘n-Roll weer tot leven in Las Vegas