Bouwopleidingen zitten in stijgende lijn!

10 years 9 months geleden

De Bouwopleidingen bij SYNTRA Limburg zitten in stijgende lijn. We hebben 300 extra cursisten tijdens schooljaar 2012. De reden hiervoor is dat er een enorm tekort is aan gespecialiseerde vaklui in de bouw.

bouw

Wij spelen in op dit markttekort door gespecialiseerde opleidingen te geven aan werknemers en werkgevers.  De fundamentele samenwerkingen met Bouwunie en de VDAB zorgen voor een hoge kwaliteit zodat de concurrentie nog beter overtroefd kan worden.

We gaan mee met de marktvraag en daar zijn ook wij op zoek naar nieuwe docenten. Onder andere voor de volgende opleidingen:

Natuurlijk zijn kandidaturen voor andere opleidingen eveneens welkom.

Heb je ervaring binnen de bouw en lijkt lesgeven jou wel wat? Stuur dan je CV met motivatie naar bart.roux@syntra-limburg.be

SyntraPXL Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij SyntraPXL

Naar alle artikels
Event

Pitch fight III: de technisch tekenaars laten zien wat ze kunnen

Nieuws

Duale ondernemerschapstrajecten van SYNTRA onder de loep op woensdag 28 juni

Het afgelopen cursusjaar heeft het SYNTRA-netwerk over heel Vlaanderen 5 verschillende duale ondernemerschapstrajecten georganiseerd. De beoogde doelgroep zijn jongvolwassenen (18+) met professionele intenties en met affiniteit voor het ondernemerschap.

Nieuws

EPB Roadshow

Sinds de EPB-regelgeving in 2006 van start ging, is het bouwlandschap volledig veranderd. We worden geconfronteerd met een alsmaar strenger wordende wetgeving. Technieken en technologieën komen in een razend tempo op ons af. Ontwerpen dienen continu bijgeschaafd te worden.

Nieuws

Bouwunie Limburg: “SYNTRA is ideale partner voor opleidingen”

HASSELT - Bouwunie Limburg, de federatie van de KMO’s in de bouw, en SYNTRA Limburg hebben de handen in elkaar geslagen voor de organisatie van een breed aanbod opleidingen precies op maat en volgens de wensen en noden van de bouwwereld. “SYNTRA heeft de meest competente mensen in huis voor vormingen op maat van onze sector”, beklemtoont Davy Maesen (36), directeur Bouwunie Limburg.

Artikel

5 beroepen die in 2050 ‘hot’ zullen zijn

In 2050 zal de arbeidsmarkt er naar alle waarschijnlijk helemaal anders uitzien dan nu. Met de komst van AI-gestuurde technologie zullen sommige beroepen veranderen en andere misschien zelfs helemaal verdwijnen. Wil jij een job die ook in de toekomst onmisbaar zal zijn? Kies dan een van deze vijf beroepen.

Robby Pipeleers
Artikel

“Overdag werk ik met de dood, ’s avonds vier ik het leven”