Cursisten marketing- en eventmanager spelen het generatiespel Terug naar het nieuws

4 jaar 1 maand geleden

De cursisten Marketing & eventmanagement speelden op 10 oktober het generatiespel met de Open Coffee leden. Een aantal stellingen werden voorgelegd en de aanwezigen mochten een reactie aangeven.  Daarna werd er face-to-face gesproken met eensgezinden, want dat is waar netwerken over gaat.

generatiespel open coffee

En wat bleek?  De kloof is veel kleiner dan we denken.  Het grootste verschil valt op te merken op gebied van overuren maken en het terugnemen ervan. Generatie Y hecht veel belang aan de vrije tijd en wil zelf bepalen wanneer ze hun overuren terugnemen. Afwezigheid van social media geeft stress en ze geven de voorkeur aan communicatie via elektronische media.

Een aantal stereotypes werden niet bevestigd.  Zo is generatie Y niet beter in multitasken dan de babyboomers of Generatie X.  Ze zijn ook niet beter vertrouwd met nieuwe technologieën en het gebruik ervan.  Opvallend is wel dat alle generatie teamwerk sterk op prijs stellen.

SYNTRA Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij SYNTRA Limburg

Naar alle artikels
Nieuws

Een opleiding leidt tot professioneel succes

Artikel

8 opleidingen om creatief rijk mee te worden

Onlangs gaf Jobat een lijst vrij van 8 creatieve beroepen waarmee je veel geld kan verdienen. Voor elk van deze beroepen biedt SYNTRA Limburg de opleidingsoplossing aan om je tot dit beroep te vormen. Start je creatieve carrière dus met een financiële boost en volg één van onderstaande opleidingen.

Nieuws

Bedrijfsbezoek Mobile Vikings

De cursistengroep van social media consultant bezoeken, in het kader van hun lessenreeks, de trendzetter Mobile Vikings.

Nieuws

Het belang van e-commerce zal blijven groeien

Zaterdag 28/09 was het Dag van de Klant, en daarom besloot UNIZO om te polsen naar de populariteit van e-commerce. Er werden 279 ondernemers bevraagd en een derde hiervan vindt dat e-commerce de komende 10 jaar alleen maar zal groeien.

Nieuws

Management opleidingen

Ben je op zoek naar nieuwe uitdagingen? Wil jij je effectiviteit en efficiëntie verhogen? Zoek je een manier om je ondernemende talenten verder te ontwikkelen of om een professionele collega of leidinggevende te worden? SYNTRA heeft een aangepast opleidingsaanbod, speciaal voor jou of je medewerkers.

Evelien Tilkens op Groomania
Artikel

Evelien verzilverde ‘letterlijk’ haar talent als hondentrimmer