Docent Patrick Damiaens ontvangt Gouden Medaille Eliten der Arbeid

3 jaar 8 maanden geleden

Het Commissariaatgeneraal der Regering bij het Koninklijk Instituut der Eliten van de Arbeid heeft onze docent Patrick Damiaens gelauwerd omwille van mijn uitzonderlijke inzet, zijn professionalisme en standvastigheid. Hij heeft dan ook het Gouden Ereteken 'Eliten der Arbeid' mogen ontvangen.

Gouden medaille eliten der arbeid

Patrick is docent ornamentsnijden in de campus van Syntra Tongeren. Het ereteken 'Eliten der Arbeid' kan onder de vorm van een bronzen, zilveren of gouden Ereteken zijn. Tijdens een plechtige uitreiking der Eretekens in Namen op 21 maart 2015 heeft hij het Gouden ereteken in ontvangt mogen nemen.

De relatief onbekende organisatie bekroont werknemers en werkgevers die een voorbeeld zijn voor hun beroep. Deze nominatie wordt overigens toegekend bij koninklijk besluit en zal gepubliceerd worden in het Belgisch staatsblad.

SYNTRA Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij SYNTRA Limburg

Naar alle artikels
Nieuws

Een opleiding leidt tot professioneel succes

Nieuws

Docente Chantal Van de vin is trotse eigenares van het HIB-label

Chantal Van de vin van Stikkerij Chantal en docente meubelstoffeerder bij SYNTRA Limburg is trotse eigenares van het Handmade in Belgium-label geworden. Haar boek 'Leren Stofferen' gaat over het vak meubelstofferen en de evolutie ervan

Event

Antiekbeurs 2014

Op zaterdag 18 en zondag 19 januari 2014 vindt de 21e antiek- en kunstbeurs plaats bij SYNTRA Limburg, campus Tongeren. Limantica is een kijk- en koopbeurs waar je naast meubelen, porselein en glaswerk ook terecht kan voor zilverwerk, juwelen en schilderen. Deze beurs wordt georganiseerd in samenwerking met LimAnt, de beroepsvereniging voor antiquairs uit de beide Limburgen. Er zijn meer dan 25 exposanten. Deze euregionale beurs gaat door in de campus van SYNTRA Limburg in Tongeren, waar de opleidingen 'antiek en restauratie' gecentraliseerd zijn.

Nieuws

9de editie van Ambacht in de Kijker

Belgische ambachtslieden worden opgeroepen om zichzelf bekend te maken via de wedstrijd "Ambacht in de kijker". Deze is voor 9de keer ingericht om de ambachtssector te promoten bij het grote publiek en de jongeren.

Het selectiecomité zal een panel van 10 laureaten selecteren die model staan voor de kwaliteit en diversiteit van die sector. Ook het publiek krijgt de kans om te stemmen voor haar favoriete kandidaat.

Ambachtslieden kunnen via deze wedstrijd gratis reclame maken voor hun zaak en talrijke prijzen winnen.

Inschrijven kan tot 31 januari op www.ambachtindekijker.com .

Nieuws

Cursist wint hoofdprijs op de Jewelry Award 2013

Onze cursiste Vera Sijen (4de jaar juwelier-goudsmid) heeft afgelopen woensdag de hoofdprijs in de categorie ‘beste ontwerp’ gewonnen op de Jewelry Award 2013 in Kortrijk.

Evelien Tilkens op Groomania
Artikel

Evelien verzilverde ‘letterlijk’ haar talent als hondentrimmer