Guus Coppens (oud-leerjongere) en zijn kompaan Dries winnen "Mijn Popuprestaurant"!

4 jaar 2 maanden geleden

Gisterenavond (04/06) kon je oud-leerjongere Guus Coppens zien strijden voor de eerste plaats in de finale van het VTM-programma 'Mijn Pop-uprestaurant'! Met flair wist het duo Guus (27) en Dries (34) de jury te overtuigen en de eerste plaats naar Limburg te halen.

Guus Coppens en Dries

SYNTRA Limburg is dan ook zeer fier op de oud-cursist die, zoals vele andere ondernemende jongeren met een leercontract, bewijst dat de Leertijd werkt. Guus Coppens startte bij SYNTRA Limburg met de opleiding brood- en banketbakker, en vulde dit aan met de opleiding restauranthouder. Bij SYNTRA Limburg zijn we ervan overtuigd dat hij een mooie toekomst tegemoet gaat. Wij wensen hem alvast veel succes!

Bron

SYNTRA Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij SYNTRA Limburg

Naar alle artikels
Nieuws

Een opleiding leidt tot professioneel succes

Nieuws

Duale ondernemerschapstrajecten van SYNTRA onder de loep op woensdag 28 juni

Het afgelopen cursusjaar heeft het SYNTRA-netwerk over heel Vlaanderen 5 verschillende duale ondernemerschapstrajecten georganiseerd. De beoogde doelgroep zijn jongvolwassenen (18+) met professionele intenties en met affiniteit voor het ondernemerschap.

Nieuws

Italiaanse meester-bakker onhult pizzageheimen

Eerst prikkelt de geur van mediterraanse kruiden en gesmolten kaas de smaakpapillen. Het water loopt in de mond… Dan de krakende, krokante korst als inleiding op de smaaksensatie van hartige, stomende tomatensaus. Tijdens het kauwen slurp je slierten smeuïge kaas op en geniet je intens van een mond vol Italië… Wie houdt niet van pizza???

Artikel

Top 10 van weetjes over Tequila

We drinken het allemaal graag, maar wat weet je eigenlijk echt over Tequila? Hier de top 10 van weetjes over Tequila. Ideaal om je klanten te imponeren.

 

Nieuws

De kracht van mocktails

Dave Aertgeerts, docent Mixology bij SYNTRA Limburg licht de kunst van mocktails, de alcoholvrije cocktail, toe. Het is namelijk niet zo dat mensen die geen alcohol drinken altijd zin hebben in water of frisdrank, zeker wanneer de persoon voor hen geniet van een smakelijke cocktail.

opleidingen die je (klanten) doen watertanden
Artikel

10 opleidingen die je (klanten) doen watertanden!