Het belang van e-commerce zal blijven groeien

5 jaar 2 maanden geleden

Zaterdag 28/09 was het Dag van de Klant, en daarom besloot UNIZO om te polsen naar de populariteit van e-commerce. Er werden 279 ondernemers bevraagd en een derde hiervan vindt dat e-commerce de komende 10 jaar alleen maar zal groeien.

e-commerce webshop

Een zelfde aantal ondernemers denkt dat consumenten als gevolg ook veel prijsbewuster zullen worden. Ze hebben immers de mogelijkheid om online prijzen met elkaar te vergelijken en zullen dit meer en meer doen.

Wie graag een mooie toekomst in de e-commerce wil hebben kan eraan beginnen met de opleiding e-commerce van SYNTRA Limburg.

Bron: LimburgActueel

SYNTRA Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij SYNTRA Limburg

Naar alle artikels
Nieuws

Een opleiding leidt tot professioneel succes

Artikel

8 opleidingen om creatief rijk mee te worden

Onlangs gaf Jobat een lijst vrij van 8 creatieve beroepen waarmee je veel geld kan verdienen. Voor elk van deze beroepen biedt SYNTRA Limburg de opleidingsoplossing aan om je tot dit beroep te vormen. Start je creatieve carrière dus met een financiële boost en volg één van onderstaande opleidingen.

Nieuws

Cursisten marketing- en eventmanager spelen het generatiespel Terug naar het nieuws

De cursisten Marketing & eventmanagement speelden op 10 oktober het generatiespel met de Open Coffee leden. Een aantal stellingen werden voorgelegd en de aanwezigen mochten een reactie aangeven.  Daarna werd er face-to-face gesproken met eensgezinden, want dat is waar netwerken over gaat.

Nieuws

Bedrijfsbezoek Mobile Vikings

De cursistengroep van social media consultant bezoeken, in het kader van hun lessenreeks, de trendzetter Mobile Vikings.

Nieuws

Management opleidingen

Ben je op zoek naar nieuwe uitdagingen? Wil jij je effectiviteit en efficiëntie verhogen? Zoek je een manier om je ondernemende talenten verder te ontwikkelen of om een professionele collega of leidinggevende te worden? SYNTRA heeft een aangepast opleidingsaanbod, speciaal voor jou of je medewerkers.

Evelien Tilkens op Groomania
Artikel

Evelien verzilverde ‘letterlijk’ haar talent als hondentrimmer