Het sportmanagement-event van het jaar: B-Sportunity

3 weken geleden

Sport is zoveel meer dan achter een bal aanhollen of op een fiets zitten. In de opleiding sport- en eventmanager ontdekken cursisten de boeiende cijfers, strategieën en organisaties achter populaire sporten.

Op 18 maart 2020 steken deze ijverige cursisten de handen uit de mouwen voor de vierde editie van B-Sportunity. Boeiende namen gaan met elkaar in gesprek over actuele topics uit de sportwereld.

B-sportunity

Topics

Eric Bisschop en Sigurd Thomassen komen spreken over taboes die heersen binnen de sportwereld: denk aan termen als ongelijkheid en beeldvorming. Gwenda Stevens, lid van de Raad van Bestuur van het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité en berucht oud-marathonkampioen Karel Lismont komen spreken over de Olympische Spelen. Een affiche om trots op te zijn voor deze editie van B-Sportunity.

Panelgesprek

Per thema plaatsen we twee sportpersoonlijkheden met kennis over een specifiek onderwerp tegenover twee vaste panelleden. Dit alles verloopt onder leiding van moderator Eric Dupain, VRT journalist en persverantwoordelijke van de Belgische handbalfederatie.

Praktisch

Dit event vindt plaats in de unieke setting van de Luminus Arena van voetbalclub KRC Genk op 18 maart vanaf 19u30.

Dit jaar organiseren we opnieuw een Stadion Tour. Een gids van KRC Genk zal u mee achter de schermen nemen van de Luminus Arena. De bijdrage hiervoor is tien euro en gaat volledig naar het goede doel. Let op deze rondgang start om 18u30.

Voor inschrijvingen en meer informatie kan je terecht op: https://www.b-sportunity.be/

Tot dan!

SYNTRA Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij SYNTRA Limburg

Naar alle artikels
Hotel Mama
Artikel

Ligt jouw zoon of dochter languit in de zetel?

Nieuws

Paul Vangeel werd wielerverzorger

GEEL - In de opleidingen ‘Sportverzorger’ en ‘Wielerverzorger’ bij SYNTRA-Hasselt vond Paul Vangeel (45) uit Geel de ideale vorming voor zijn passie: een taak als verzorger in het wielermilieu, die hij nu bij de Beloften van het gereputeerde wielerteam Lotto Belisol uitoefent. “Ik heb zelf 16 jaar gekoerst, tot op het niveau van liefhebber”, vertelt Paul.

Nieuws

Samen de fitnessbranche in!

De Beringse Sabrina Decembrino (31) en haar vriend Maarten Vanduffel (34) gingen samen les volgen bij SYNTRA. Het sportieve duo had een gemeenschappelijk toekomstdoel: werken in de fitnessbranche.

Artikel

Online vergaderen? Leer het hier met Microsoft Teams.

Binnen SYNTRA Limburg maken wij veel gebruik van de apps van Microsoft 365. We hebben hier ondertussen al heel wat expertise over opgebouwd en we zouden SYNTRA niet zijn als we deze kennis niet zouden delen met iedereen die iets wil leren. 

De meeste van onze lessen gaan al online door maar daarnaast zullen wij op onze website ook enkele digitale leersnacks volledig gratis aanbieden. We maakten alvast enkele korte webinars in samenwerking met de T2-Innovathoren Dirk en Jorn (www.t2-campus.be). Hieronder vinden jullie een 5-delige reeks van webinars over het gebruik van Microsoft Teams.

Nieuws

SYNTRA Limburg richt alle pijlen op online leren

In de huidige digitale wereld is online leren dé methode bij uitstek om cursisten van op een afstand te bereiken. Online leren is dan ook al langer een optie binnen verschillende SYNTRA-opleidingen. Door de recente maatregelen in kader van het coronavirus of COVID-19, zijn we genoodzaakt om een versnelling hoger te schakelen met onze online mogelijkheden. We zetten onze blik op oneindig en transformeren heel wat van onze praktijkgerichte opleidingen naar online lesactiviteiten. Geen simpele klus voor ons aangezien praktijk voorop staat, maar unieke situaties vragen om creatieve oplossingen.

Boek - Een hek voor de buren
Event

Docent en cursist schrijven samen boek over assertiviteit