Het sportmanagement-event van het jaar: B-Sportunity

8 maanden 3 weken geleden

Sport is zoveel meer dan achter een bal aanhollen of op een fiets zitten. In de opleiding sport- en eventmanager ontdekken cursisten de boeiende cijfers, strategieën en organisaties achter populaire sporten.

Op 18 maart 2020 steken deze ijverige cursisten de handen uit de mouwen voor de vierde editie van B-Sportunity. Boeiende namen gaan met elkaar in gesprek over actuele topics uit de sportwereld.

B-sportunity

Topics

Eric Bisschop en Sigurd Thomassen komen spreken over taboes die heersen binnen de sportwereld: denk aan termen als ongelijkheid en beeldvorming. Gwenda Stevens, lid van de Raad van Bestuur van het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité en berucht oud-marathonkampioen Karel Lismont komen spreken over de Olympische Spelen. Een affiche om trots op te zijn voor deze editie van B-Sportunity.

Panelgesprek

Per thema plaatsen we twee sportpersoonlijkheden met kennis over een specifiek onderwerp tegenover twee vaste panelleden. Dit alles verloopt onder leiding van moderator Eric Dupain, VRT journalist en persverantwoordelijke van de Belgische handbalfederatie.

Praktisch

Dit event vindt plaats in de unieke setting van de Luminus Arena van voetbalclub KRC Genk op 18 maart vanaf 19u30.

Dit jaar organiseren we opnieuw een Stadion Tour. Een gids van KRC Genk zal u mee achter de schermen nemen van de Luminus Arena. De bijdrage hiervoor is tien euro en gaat volledig naar het goede doel. Let op deze rondgang start om 18u30.

Voor inschrijvingen en meer informatie kan je terecht op: https://www.b-sportunity.be/

Tot dan!

SYNTRA Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij SYNTRA Limburg

Naar alle artikels
Hotel Mama
Artikel

Ligt jouw zoon of dochter languit in de zetel?

Nieuws

Paul Vangeel werd wielerverzorger

GEEL - In de opleidingen ‘Sportverzorger’ en ‘Wielerverzorger’ bij SYNTRA-Hasselt vond Paul Vangeel (45) uit Geel de ideale vorming voor zijn passie: een taak als verzorger in het wielermilieu, die hij nu bij de Beloften van het gereputeerde wielerteam Lotto Belisol uitoefent. “Ik heb zelf 16 jaar gekoerst, tot op het niveau van liefhebber”, vertelt Paul.

Nieuws

Samen de fitnessbranche in!

De Beringse Sabrina Decembrino (31) en haar vriend Maarten Vanduffel (34) gingen samen les volgen bij SYNTRA. Het sportieve duo had een gemeenschappelijk toekomstdoel: werken in de fitnessbranche.

Nieuws

T2-campus krijgt eigen TV-kanaal

De T2-campus start met een eigen online videokanaal, say what? Dat klopt, want wie iets over tech wilt weten, kan vanaf nu digitaal zappen naar T2TV. Met leuke, korte en leerrijke video’s tonen zij hoe technologie met ons leven verweven is, waar techniek en technologie begint en waar het naar toe groeit. 

Artikel

Deze 3 fouten maak je als game developer beter niet…

Droom jij van je eigen game? Dan moet je zeker even verder lezen, want met deze tips & tricks van onze docenten geraak je meteen tot het hoogste level. Hun ‘cheatcodes’ kan je hieronder in het filmpje bekijken. Wij geven alvast 3 fouten die je zeker NIET mag maken.

Artikel

Circulair ondernemen is de toekomst. Maar welke kansen biedt dat voor uw onderneming?