Huisgebrouwen bier, Limburgse wijn, kwaliteitswhisky, professionele cocktails, of zelf gedestilleerde gin

6 jaar 2 maanden geleden

Huisgebrouwen bier, Limburgse wijn, kwaliteitswhisky, professionele cocktails, of zelf gedestilleerde gin. Wil jij kunnen genieten van deze dranken in jouw stamcafé of lievelingsrestaurant? Laat hen dan nu weten welke dranken jij graag op de kaart wil zien. 

mixology

Hoe doe je dit?

1. Ga naar onze facebook pagina en zoek deze post

2. Tag jouw stamcafé, favoriete horeca-uitbater of lievelingsrestaurant samen met de dranken die jij op de kaart wil krijgen

Om de drankkaart professioneel uit te breiden bieden we vijf unieke opleidingen aan. Kom proeven van deze bijscholingen en breng je dranken naar een hoger niveau. 

SyntraPXL Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij SyntraPXL

Naar alle artikels
Tequila
Artikel

Top 10 van weetjes over Tequila

Nieuws

De kracht van mocktails

Dave Aertgeerts, docent Mixology bij SYNTRA Limburg licht de kunst van mocktails, de alcoholvrije cocktail, toe. Het is namelijk niet zo dat mensen die geen alcohol drinken altijd zin hebben in water of frisdrank, zeker wanneer de persoon voor hen geniet van een smakelijke cocktail.

Nieuws

Koffieproever en bierkenner nu ook erkende beroepen

Vorige week verscheen er in het Belgisch Staatsblad een lijst van nieuwe officieel erkende beroepen. Vanaf vandaag zijn de bij ons immer populaire opleidingen Zytholoog en Barista officieel erkende beroepen.

Artikel

10 opleidingen die je (klanten) doen watertanden!

Het is algemeen geweten dat Belgen graag leven als echte Bourgondiërs. De laatste jaren is de eetcultuur in ons land dan ook sterk toegenomen. Tijd dus om jouw kennis (of die binnen je zaak) uit te breiden. Hieronder de top tien van opleidingen voor de horeca die je zullen doen watertanden.

Nieuws

Groeisector in onze provincie: wijnbouw!

De helft van de 200 hectare die vandaag in Vlaanderen met druiven is aangeplant, ligt in Limburg. Jaarlijks komt er 10 procent bij. Dat is het signaal voor de provinciale instanties om van de wijnbouw een economisch belangrijke sector te maken

Nieuws

Philippe Wegman beleeft zijn droom en wordt biersommelier