Klanten SYNTRA Limburg kiezen voor jobvaccin

2 jaar 4 maanden geleden

Online lessen, het was voor opleidingsverstrekkers een tijdlang de norm. Ondertussen zijn de campussen open en zijn de cursisten terug welkom, met hygiënemaatregelen en voldoende afstand natuurlijk. Er klink een zucht van opluchting op de eerste lesdag. Zowel de docenten als de cursisten zijn opgetogen dat ze terug fysiek les kunnen geven en volgen. Dat blijkt verder uit de positieve inschrijvingscijfers. De actieve Limburger, die zijn carrière in eigen handen neemt, laat zich niet afschrikken en vindt vlot de weg naar professionele opleiding.  

Klanten SYNTRA Limburg kiezen voor jobvaccin

Met een bang hart keken we uit naar een nieuw cursusjaar. Corona heeft ons land en ook het opleidingslandschap stevig door elkaar geschud. Gelukkig zijn we op onze pootjes terechtgekomen en zijn we als SYNTRA geëvolueerd. Corona heeft ons ook als mens in beweging gebracht. We zien meer dan ooit dat mensen zich bewust worden van het belang van professionele groei. Directeur Dirk Vanstipelen bevestigt dit “De snak naar upskilling en reskilling was nog nooit zo groot. Mensen zijn duidelijk op zoek naar een manier om hun job te beschermen. Laat een opleiding nu het ideale jobvaccin zijn!”. Deze positieve trend kunnen we bij SYNTRA alleen maar toejuichen. We zijn trots dat onze klanten net nu doorzettingsvermogen tonen en investeren in hun professionele ontwikkeling.

De snak naar upskilling en reskilling was nog nooit zo groot. Mensen zijn duidelijk op zoek naar een manier om hun job te beschermen. Laat een opleiding nu het ideale jobvaccin zijn!

Online lessen, een drempel?

Toch was er lange tijd nog een andere drempel die potentiële cursisten zou kunnen tegenhouden, 100% online opleidingen. “Ik mis alleen mijn medecursisten, mijn docent en de cafetaria op de campus!” getuigde een cursist enkele maanden geleden toen alle lessen nog online doorgingen. Een duidelijk signaal dat vele andere cursisten deelden. Ondertussen werd deze vraag beantwoord en lopen de fysieke lessen weer op volle toeren. Voor ons als praktijkopleider zijn fysieke lessen onmisbaar binnen de opleidingen. Een airco installeren of een zekeringskast aansluiten kan je helaas moeilijk online leren. De cursisten zijn duidelijk tevreden dat ze er terug in kunnen vliegen na een digitale pauze.  

Garantie op een volledige opleiding

Ondanks de nood aan fysieke lessen merken we bij onze cursisten een zekere voorzichtigheid. Natuurlijk rijzen er verschillende vragen als “Wat gebeurt er met onze opleiding als het aantal coronabesmettingen terug stijgt?” Als opleidingsverstrekker is het onze verantwoordelijkheid om iedereen een volledige opleiding te garanderen. Mensen die voor SYNTRA kiezen, kiezen voor een professionele opleiding in functie van hun loopbaan. De verwachtingen zijn dan ook hoog. Chris Venken, operationeel directeur stelt de cursisten alvast gerust “Voor elke situatie hebben wij een volledig pandemiescenario klaar. Ook wanneer corona terug de kop opsteekt staan we klaar met oplossingen. Het belangrijkste is dat de lessen in elke situatie kunnen blijven lopen met aandacht voor de veiligheidsmaatregelen.  Wij garanderen dat onze klanten hun opleiding kunnen afmaken, op een kwaliteitsvolle manier.”

Wij garanderen dat onze klanten hun opleiding kunnen afmaken, op een kwaliteitsvolle manier

SyntraPXL Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij SyntraPXL

Naar alle artikels
Artikel

1400 nieuwe ondernemingen op 2 jaar dankzij Jumpstarters

Artikel

Schilder Timmy Bours pakt uit met eigen verfspoelwatermachine

“We moeten niet alleen verontwaardigd zijn over 3M, maar ook meer en meer in eigen boezem kijken." Maaseikenaar Timmy Bours (39) runt al 7 jaar een schildersbedrijf in Neeroeteren maar werd zich de laatste jaren meer en meer bewust van het feit dat hij mee de oorzaak was van vervuiling van het drinkwater. Daarom besloot hij het roer om te gooien.

Artikel

Peltenaar Robert-Jan ‘RJ’ Kortooms is VTM-presentator voor het WK Counterstrike

Robert Jan Kortooms (22) uit Pelt, beter bekend onder zijn pseudoniem RJ Casts, is één van de eerste Vlaamse beroepscommentatoren in de gameswereld. Eerder dit jaar was hij te zien op VTM toen hij het WK Counter-Strike mocht becommentariëren.

Artikel

Door een spierziekte belandde Diana in een coma maar toch opende ze haar hondentrimsalon

Een mysterieuze spierziekte dwong Diana Limpens (50) uit Eigenbilzen 7 jaar geleden in een coma. Toch wilde ze haar droom niet opbergen, een eigen hondentrimsalon ‘t Hundje.

Artikel

3 tips om de beste opleidingsdeal te scoren!

We houden allemaal van een goede deal, zeker nu het leven duurder wordt. Daarom hebben we voor jou drie tips om de beste prijs voor je opleiding te scoren. Wat dacht je van een cheque om jouw inschrijvingsgeld deels mee te betalen? Of betaald verlof als je les gaat volgen? Lees hieronder snel verder en ontdek hoe jij kan besparen op je opleiding. 

Ontdek de tips!

Artikel

Genkse Baba Yega studeert af en runt eigen bedrijf in voedingssupplementen