Nieuwe aanwervingen bij SYNTRA Limburg in kader van groeistrategie

9 years 9 months geleden

SYNTRA Limburg lanceert vandaag vacatures voor de aanwerving van 6 extra personeelsleden. In het kader van de groeistrategie past SYNTRA Limburg de organisatiestructuur aan en trekt nieuwe krachten aan om het huidige team van enthousiaste medewerkers te versterken. Hiermee wordt een krachtige impuls gegeven aan het uitbouwen van de marktpositie en de sterke groei van het BtoB aanbod. 

“Met de nieuwe organisatiestructuur voeren we een transformatie door die er voor zorgt dat SYNTRA Limburg klaar is voor nieuwe opportuniteiten en uitdagingen. Door middel van een aantal interne verschuivingen en andere taakverdelingen kunnen we op een constructieve en innovatieve manier verandering doorvoeren.”, zegt Dirk Vanstipelen, directeur-afgevaardigd bestuurder bij SYNTRA Limburg. Deze organisatiestructuur maakt deel uit van de groeistrategie waarmee SYNTRA optimaal zal inspelen op de vele marktopportuniteiten die zich aandienen. SYNTRA Limburg wil een groei realiseren in het aanbod bedrijfsopleidingen en haar positie op de BtoB-markt versterken. “De bedrijfsopleidingen zijn één van de speerpunten van onze groeistrategie. We willen bedrijven bedienen met professionele maatopleidingen en beroepsgerichte kortlopende opleidingen uit het open aanbod.”, aldus Vanstipelen.

 

Om deze doelstellingen te realiseren werft SYNTRA Limburg twee business developers voor de technische opleidingen, één klantverantwoordelijke voor de SYNTRA-bedrijfsopleidingen, één opleidingsverantwoordelijke, één stafmedewerker projecten en één startersadviseur aan. “De zes verse krachten zullen ons professioneel team van 108 medewerkers en 1200 docenten vervoegen en samen bouwen aan de toekomst van SYNTRA Limburg. De laatste jaren werven we regelmatig nieuwe mensen aan, maar 6 in één keer is ook voor ons uniek.", aldus Vanstipelen.

 

Met de start van het nieuwe opleidingsjaar komen er ook nieuwe vacatures vrij voor docenten. SYNTRA Limburg is op zoek naar vakmensen en professionals die hun kennis willen overdragen aan de gemotiveerde cursisten. Neem een kijkje op de website voor een overzicht van de verschillende vacatures.

 

Lees ook het artikel op Made In Limburg

SyntraPXL Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij SyntraPXL

Naar alle artikels
Robby Pipeleers
Artikel

“Overdag werk ik met de dood, ’s avonds vier ik het leven”

Artikel

Hoeveel ga ik verdienen?

Voor je aan een opleiding begint, is het handig om te weten hoeveel jij straks ongeveer zal verdienen. Wij pikten er tien beroepen uit waarvoor je bij SyntraPXL een diploma kan behalen. Aan jou de keuze! Opgelet, de vermelde salarissen zijn gemiddelden, gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone.

Artikel

Klaar voor de lente met deze 10 opleidingen

Als de dagen beginnen te lengen, je opeens opvallend meer vogels hoort fluiten, de eerste bloesem aan de bomen verschijnt, je winterjas verstikkend warm aanvoelt en je de drang voelt om in allerlei nieuwe projecten te duiken, dan weet je: de lente is in aantocht. Dankzij deze 10 opleidingen zijn je huis, je tuin en jijzelf alvast helemaal klaar voor het voorjaar.

Artikel

SyntraPXL zet samen met Microsoft in op levenslang leren

Nu er steeds meer innovatieve tools en AI-gestuurde ontwikkelingen zijn, is levenslang leren ook voor docenten een haast onmisbare troef geworden. SyntraPXL wil leerkrachten graag helpen om op een ongedwongen manier up-to-date te blijven, onder meer door hen wegwijs te maken in de nieuwste Microsoft-tools die onderwijzen aangenamer en makkelijker maken.

Artikel

Ben Moors maakt carrièreswitch naar 3D-tekenaar dankzij SyntraPXL

Na achttien jaar als offsetdrukker vond Ben Moors dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Hij volgde de opleiding 3D print productdesigner bij SyntraPXL en werkt nu voltijds als 3D-tekenaar bij een orthopedisch bedrijf. Daarnaast engageert hij zich als zelfstandige om allerlei projecten te ontwerpen én 3D-printen. Van een succesvolle carrièreswitch gesproken!

lente
Artikel

Dé 10 opleidingen die jou lentekriebels geven