Nieuwe gedelegeerd bestuurder

4 jaar 8 maanden geleden

Aan Johan Artois, gedelegeerd bestuurder van het Vlaams Agentschap voor Ondernemersvorming – SYNTRA Vlaanderen, werd met ingang van 01 juli 2013 eervol ontslag verleend uit zijn ambt. Hij werd gemachtigd de eretitel van zijn ambt te voeren.

Dirk Vanderpoorten, secretaris-generaal van het departement WSE, werd tijdelijk als waarnemend gedelegeerd bestuurder van het agentschap aangesteld.

Ondertussen ging de Vlaamse Regering op zoek naar een opvolger en richtte daarvoor een selectieprocedure in.

Met ingang van 01 november 2013 is de heer Bruno Tindemans gestart als nieuw gedelegeerd bestuurder van het Vlaams Agentschap voor Ondernemersvorming – SYNTRA Vlaanderen.

We wensen de heer Bruno Tindemans veel succes als nieuwe bestuurder.

SYNTRA Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij SYNTRA Limburg

Naar alle artikels
Event

Pitch fight III: de technisch tekenaars laten zien wat ze kunnen

Event

SYNTRA-Flora 25 juni

De docenten en cursisten van de opleiding ‘Florist’ nodigen u uit op deze fleurige flora-avond. 

Artikel

SYNTRA Limburg op de Real Estate Awards

De Real Estate Awards van 2018 zijn bekend en onze eigen student Steven Raets mocht alvast mee op het podium voor de nominaties van beste vastgoedstudent. Daarnaast volgde hij zijn stage bij Alain Haven, verkozen tot beste vastgoedondernemer van het jaar. Wij leveren kwaliteit af.

Artikel

Een goedbetaalde job zonder stress?

Associeer jij een goedbetaalde job ook automatisch met veel stress,  hoge werkdruk en vervelende overuren? Dat hoeft niet per se, volgens de internationale financiële nieuwswebsite Businessinsider. Die publiceert jaarlijks een lijstje met de minst en meest stressy jobs van het moment. Wij zochten er 5 uit waar in ons land momenteel ook veel vraag naar is.

Nieuws

B-sportunity: Waar sport en ondernemen elkaar ontmoeten!

B-sportunity is het Limburgse event waar sport en ondernemen elkaar ontmoeten. De sportmanagers van morgen zetten in het kader van hun SYNTRA opleiding dit panelgesprek met een bijhorend netwerkevent op poten. Met Stayen in Sint-Truiden werd een perfecte partner gevonden. De multifunctionele omgeving is het bewijs dat sport en ondernemen hand in hand kunnen gaan. Het was dan ook de perfecte locatie om de ‘B-sportunity’ avond plaats te laten vinden.

Artikel

Mannelijke vs. vrouwelijke cursisten binnen SYNTRA Limburg