Online vergaderen? Leer het hier met Microsoft Teams.

2 jaar 10 maanden geleden

Binnen SYNTRA Limburg maken wij veel gebruik van de apps van Microsoft 365. We hebben hier ondertussen al heel wat expertise over opgebouwd en we zouden SYNTRA niet zijn als we deze kennis niet zouden delen met iedereen die iets wil leren. 

De meeste van onze lessen gaan al online door maar daarnaast zullen wij op onze website ook enkele digitale leersnacks volledig gratis aanbieden. We maakten alvast enkele korte webinars in samenwerking met de T2-Innovathoren Dirk en Jorn (www.t2-campus.be). Hieronder vinden jullie een 5-delige reeks van webinars over het gebruik van Microsoft Teams.

microsoft team webinar

Werken met Microsoft Teams

Teams is een app waarin bijna alle andere apps van Microsoft samenkomen. Je kan er chatten met je collega’s, videogesprekken voeren, online vergaderingen plannen …
Nu we allemaal in ons kot moeten blijven is 'online vergaderen' natuurlijk een van de meest interessante functionaliteiten van Teams. Dirk en Jorn van de T2-campus tonen via enkele korte webinars in een 5-delige reeks hoe je snel aan de slag gaat met deze handige app:

 1. Microsoft Teams app installeren:
  In deze webinar leer je hoe je start met Microsoft Teams en installeer je de app op je laptop, tablet, PC of smartphone.
 2. Hoe een Teams vergadering inplannen via Outlook:
  In deze video leer je een vergadering plannen in Teams via Outlook. T2-Innovathor Dirk loodst je doorheen de stappen.
 3. Deelnemen aan een Teams vergadering:
  In deze korte leersnack leer je eenvoudig hoe je deelneemt aan een Teams vergadering.
 4. Deelnemen als externe gebruiker:
  In deze webinar leer je hoe je externe gebruikers kan laten deelnemen aan een vergadering binnen je eigen Teams-omgeving.
 5. Vergaderen met externe gebruikers:
  In deze video deelt T2-Innovathor Dirk tips om vergaderingen met externen in Teams vlot te laten verlopen.

Succes!

Meer van dit?

Geef je e-mailadres op en wij houden je op de hoogte van de nieuwste learningsnacks!

SyntraPXL Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij SyntraPXL

Naar alle artikels
Artikel

1400 nieuwe ondernemingen op 2 jaar dankzij Jumpstarters

Artikel

Genkse Baba Yega studeert af en runt eigen bedrijf in voedingssupplementen

Genkenaar Loris Riggio (20) deed zijn studiegenoten van SyntraPXL vreemd opkijken toen hij hen bij zijn afstuderen op een gastoptreden van Baba Yega trakteerde.
Artikel

Technologietweeling pakt uit met XR-opleiding op de T2-campus

SyntraPXL in Genk ontpopt zich zo langzamerhand steeds overtuigender als voortrekker, als het nieuwe technologieën aankomt. “Cursisten uit het hele land vinden al geruime tijd hun weg naar Genk, als ze zich op dit vlak willen bekwamen”, zegt Jos Cielen, Business Developer IT en Multimedia bij SyntraPXL. “In 2009 zijn we als eerste in Vlaanderen gestart met meerdere éénjarige opleidingen rond gaming, animatie en 3D.” Dit jaar starten docent Mark Duisters en zijn tweelingbroer Bart Duisters (31), bekend als de technologietweeling van SyntraPXL met een unieke XR-opleiding in Vlaanderen.

Artikel

Rechter Ellen hangt haar toga aan de haak voor een job als meubelstoffeerder

Na een herseninfarct moest de Nederlands-Limburgse rechter Ellen Driessen (54) drie jaar geleden haar toga opbergen. Ze schoolde zich om en is vandaag aan de slag als meubelstoffeerder bij een bekend designmeubelmerk in Pelt.

Artikel

Limburger Chris Umé brengt King of Rock-‘n-Roll weer tot leven in Las Vegas

Een team van Limburgers blies dit jaar jury en publiek omver tijdens America's Got Talent in de VS. Met hun deepfakes van onder andere Simon Cowell en Elvis presley, toonden zij de ware kracht van AI aan heel de wereld.

Artikel

Schilder Timmy Bours pakt uit met eigen verfspoelwatermachine