Opleiding chocolatier populairder dan ooit

4 jaar 11 maanden geleden

Er is een ware bakhype in het medialandschap. Je hoeft maar even je televisie aan te zetten of je ziet wel een topchef in actie.
Steeds meer personen kiezen ervoor om een opleiding in deze sector te volgen en daarbij hoort chocolatier tot de top-favorieten.

chocolade

De Belgische chocolade is enorm begeerd door zowel toeristen als de lokale bevolking. Heerlijke pralines, chocoladecreaties, suikerwaren, ... wie laat er zich niet verleiden door al dat lekkers?

De opleiding ambachtelijk chocoladebewerker bij SYNTRA AB (Antwerpen & Vlaams-Brabant) was al binnen 2 uur volledig volzet, maar gelukkig hebben we in Limburg nog enkele plaatsjes over voor de geïnteresseerden.

Bekijk hier de opleiding ambachtelijk chocoladebewerker van SYNTRA Limburg.

Bron: Horeca Selection

SYNTRA Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij SYNTRA Limburg

Naar alle artikels
Event

Pitch fight III: de technisch tekenaars laten zien wat ze kunnen

Event

SYNTRA-Flora 25 juni

De docenten en cursisten van de opleiding ‘Florist’ nodigen u uit op deze fleurige flora-avond. 

Artikel

SYNTRA Limburg op de Real Estate Awards

De Real Estate Awards van 2018 zijn bekend en onze eigen student Steven Raets mocht alvast mee op het podium voor de nominaties van beste vastgoedstudent. Daarnaast volgde hij zijn stage bij Alain Haven, verkozen tot beste vastgoedondernemer van het jaar. Wij leveren kwaliteit af.

Artikel

Een goedbetaalde job zonder stress?

Associeer jij een goedbetaalde job ook automatisch met veel stress,  hoge werkdruk en vervelende overuren? Dat hoeft niet per se, volgens de internationale financiële nieuwswebsite Businessinsider. Die publiceert jaarlijks een lijstje met de minst en meest stressy jobs van het moment. Wij zochten er 5 uit waar in ons land momenteel ook veel vraag naar is.

Nieuws

B-sportunity: Waar sport en ondernemen elkaar ontmoeten!

B-sportunity is het Limburgse event waar sport en ondernemen elkaar ontmoeten. De sportmanagers van morgen zetten in het kader van hun SYNTRA opleiding dit panelgesprek met een bijhorend netwerkevent op poten. Met Stayen in Sint-Truiden werd een perfecte partner gevonden. De multifunctionele omgeving is het bewijs dat sport en ondernemen hand in hand kunnen gaan. Het was dan ook de perfecte locatie om de ‘B-sportunity’ avond plaats te laten vinden.

Artikel

Mannelijke vs. vrouwelijke cursisten binnen SYNTRA Limburg