Rotary huurt lokalen van campus Genk voor blokkende studenten

2 jaar 7 maanden geleden

GENK - Vanaf 22 december kunnen blokkende studenten op zoek naar een rustige studieplek terecht in de lokalen van SYNTRA Limburg campus Genk.

rotaey huurt lokalen van campus genk voor blokkende studenten

Rotary Club Genk Noord huurt er twee grote studiezalen en vijf werklokalen. In totaal goed voor 200 muisstille studieplekken. "Thuis is het tijdens de kerstperiode namelijk niet zo interessant voor studenten", zegt Rotary-voorzitter Marc Dedecker.  De voorzitter (links) komt met de studiezalen tegemoet aan de vraag van enkele leden die op zoek waren naar rustige studiezalen voor hun kinderen.

Bron: Nieuwsblad, 03/12/2014

Meer info op de Facebook pagina.

SYNTRA Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij SYNTRA Limburg

Naar alle artikels
Event

Pitch fight III: de technisch tekenaars laten zien wat ze kunnen

Event

SYNTRA-Flora 25 juni

De docenten en cursisten van de opleiding ‘Florist’ nodigen u uit op deze fleurige flora-avond. 

Artikel

SYNTRA Limburg op de Real Estate Awards

De Real Estate Awards van 2018 zijn bekend en onze eigen student Steven Raets mocht alvast mee op het podium voor de nominaties van beste vastgoedstudent. Daarnaast volgde hij zijn stage bij Alain Haven, verkozen tot beste vastgoedondernemer van het jaar. Wij leveren kwaliteit af.

Artikel

Een goedbetaalde job zonder stress?

Associeer jij een goedbetaalde job ook automatisch met veel stress,  hoge werkdruk en vervelende overuren? Dat hoeft niet per se, volgens de internationale financiële nieuwswebsite Businessinsider. Die publiceert jaarlijks een lijstje met de minst en meest stressy jobs van het moment. Wij zochten er 5 uit waar in ons land momenteel ook veel vraag naar is.

Nieuws

B-sportunity: Waar sport en ondernemen elkaar ontmoeten!

B-sportunity is het Limburgse event waar sport en ondernemen elkaar ontmoeten. De sportmanagers van morgen zetten in het kader van hun SYNTRA opleiding dit panelgesprek met een bijhorend netwerkevent op poten. Met Stayen in Sint-Truiden werd een perfecte partner gevonden. De multifunctionele omgeving is het bewijs dat sport en ondernemen hand in hand kunnen gaan. Het was dan ook de perfecte locatie om de ‘B-sportunity’ avond plaats te laten vinden.

Artikel

Mannelijke vs. vrouwelijke cursisten binnen SYNTRA Limburg