Van Webdeveloper tot Dashcam specialist - Gergo Pap getuigt

6 jaar 10 maanden geleden

Gergo Pap getuigt over de opleiding ondernemer e-commerce.

Ik ben een zelfstandig webdeveloper en was vorig jaar op zoek naar een opleiding voor extra kennis die ik kon gebruiken om aan te bieden aan mijn klanten. Geheel toevallig was ik gelijktijdig met de cursus ook zelf een webshop gestart. Het idee voor deze webshop ontstond 5 jaar geleden toen ik bedacht dat een camera in de auto wel eens nuttig kon zijn. Destijds bestonden er nog geen dashcams (dashboardcamera voor in de auto) en er zelf een laten ontwikkelen was onbegonnen werk.

Vorig jaar augustus was de webshop www.carmera.eu dan eindelijk een feit. Na een korte tijd simpelweg dashcams te importeren zijn we overgegaan tot het zelf laten produceren van dashcams die zijn aangepast voor de Europese markt. Tijdens de cursus kon ik de opgedane kennis meteen toetsen in de praktijk met mijn webshop en dat was super. De webshop stond binnen 2 maanden nummer 1 in Google op verschillende relevante zoekwoorden. Hierdoor heb ik minder hoeven adverteren in Google.

Tot begin dit jaar was Carmera de enige in Europa die dashcams verkocht. We zijn 3 keer op de nationale televisie geweest in Nederland met reportages. Daarnaast hebben we interviews gedaan voor Vlaamse alsook Nederlandse kranten, radiozenders en websites.

De cursus was voor mij boven verwachting goed meegevallen. Vanwege omstandigheden hebben wij twee docenten gehad die beide zeer kundig waren maar ook zeer verschillend qua interessegebieden. Juist hierdoor hebben wij naar mijn idee een nog breder spectrum gekregen. Zonder de cursus had ik nooit zo snel zoveel voor elkaar gekregen als nu.

Als dank hiervoor kan ik een korting van 10% geven aan de medewerkers en cursisten van SYNTRA. De kortingscode is "syntra".

Lees meer over de opleiding of neem een kijkje op www.carmera.eu

SYNTRA Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij SYNTRA Limburg

Naar alle artikels
Artikel

De top 10 grafische opleidingen van 2019-2020

Artikel

Extra injectie voor game-industrie dankzij de ‘Tax shelter’

Niet enkel de Limburgse producenten van games, maar ook de verschillende opleidingsinstellingen die profielen voor deze nieuwe sector afleveren, kijken halsreikend uit naar de uitbreiding van de zogenaamde tax shelter van de film- naar de game-industrie. “Als dat teweegbrengt voor de game-industrie, wat het heeft opgeleverd voor de Belgische filmindustrie, dan mogen we onze borst natmaken”, zegt business developer Ludo Guisson van Syntra Limburg.

Artikel

Ligt jouw zoon of dochter languit in de zetel?

Wist je dat een kwart van de studenten zijn studies stopzet in het eerste of tweede jaar van de studies? Nog sterker: amper 1 op 3 van de hogeschoolstudenten behaalt zijn diploma binnen de voorziene studietijd. Het gevolg is dat elk jaar opnieuw duizenden ouders kopzorgen hebben over deze (toch wel) dure tijdverspilling bij zoon- of dochterlief.

De grote vraag is meestal: WAT NU? 

Klinkt bovenstaand scenario jou bekend in de oren? Bij SYNTRA Limburg hebben we in 2019 een uitgebreid studieaanbod voor jongeren. Behaal een diploma op 1 jaar in één van onze 16 studierichtingen. Wij stomen je klaar voor de arbeidsmarkt door praktische kennis voorrang te geven op theorie.

Event

Pitch fight III: de technisch tekenaars laten zien wat ze kunnen

Op woensdag 27 juni 2018 stellen de cursisten Digitaal Technisch Tekenaar hun projecten voor, een uitgelezen kans om talent te spotten en binnen te halen. Ben je op zoek naar een gemotiveerde starter voor jouw bedrijf? Kom dan jouw witte raaf zoeken op de 3de editie van de Pitch Fight. Ben je cursist, ex-cursist, docent of zelf geïnteresseerd in een opleiding digitaal technisch tekenaar? Dan ben je uiteraard ook meer dan welkom op dit event.

Onze Digitaal Technisch Tekenaars zijn bouwkundige genieën. Bouwaanvragen, 2D tekenwerk , 3D tekenwerk en visualisaties behoren tot hun skills.

Wil jij erbij zijn? Schrijf dan  hier  in.

Nieuws

Een opleiding leidt tot professioneel succes

Duizenden Limburgers kiezen elk jaar voor een praktijkgerichte opleiding bij SYNTRA Limburg. Meer dan 3000 cursisten beëindigden in juni 2016 een opleiding die langer duurt dan een half jaar. Het gaat over meer dan 250 opleidingen in zowat elke denkbare sector. SYNTRA heeft voor het eerst in kaart gebracht wie deze mensen zijn en wat het volgen van een opleiding nu precies oplevert. Afgevaardigd bestuurder van SYNTRA Limburg Dirk Vanstipelen ziet in de meetresultaten dat de Limburger beloond wordt voor zijn werkkracht en doorzettingsvermogen: ”Mensen investeren bij ons tijd en geld om vooruit te geraken in het leven. Samen met SYNTRA Limburg slagen zij daar ook in. Dat is iets om trots op te zijn!”

technische opleidingen
Artikel

7 technische opleidingen om snel aan werk te geraken