Van Webdeveloper tot Dashcam specialist - Gergo Pap getuigt

5 jaar 3 maanden geleden

Gergo Pap getuigt over de opleiding ondernemer e-commerce.

Ik ben een zelfstandig webdeveloper en was vorig jaar op zoek naar een opleiding voor extra kennis die ik kon gebruiken om aan te bieden aan mijn klanten. Geheel toevallig was ik gelijktijdig met de cursus ook zelf een webshop gestart. Het idee voor deze webshop ontstond 5 jaar geleden toen ik bedacht dat een camera in de auto wel eens nuttig kon zijn. Destijds bestonden er nog geen dashcams (dashboardcamera voor in de auto) en er zelf een laten ontwikkelen was onbegonnen werk.

Vorig jaar augustus was de webshop www.carmera.eu dan eindelijk een feit. Na een korte tijd simpelweg dashcams te importeren zijn we overgegaan tot het zelf laten produceren van dashcams die zijn aangepast voor de Europese markt. Tijdens de cursus kon ik de opgedane kennis meteen toetsen in de praktijk met mijn webshop en dat was super. De webshop stond binnen 2 maanden nummer 1 in Google op verschillende relevante zoekwoorden. Hierdoor heb ik minder hoeven adverteren in Google.

Tot begin dit jaar was Carmera de enige in Europa die dashcams verkocht. We zijn 3 keer op de nationale televisie geweest in Nederland met reportages. Daarnaast hebben we interviews gedaan voor Vlaamse alsook Nederlandse kranten, radiozenders en websites.

De cursus was voor mij boven verwachting goed meegevallen. Vanwege omstandigheden hebben wij twee docenten gehad die beide zeer kundig waren maar ook zeer verschillend qua interessegebieden. Juist hierdoor hebben wij naar mijn idee een nog breder spectrum gekregen. Zonder de cursus had ik nooit zo snel zoveel voor elkaar gekregen als nu.

Als dank hiervoor kan ik een korting van 10% geven aan de medewerkers en cursisten van SYNTRA. De kortingscode is "syntra".

Lees meer over de opleiding of neem een kijkje op www.carmera.eu

SYNTRA Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij SYNTRA Limburg

Naar alle artikels
Event

Pitch fight III: de technisch tekenaars laten zien wat ze kunnen

Nieuws

Een opleiding leidt tot professioneel succes

Duizenden Limburgers kiezen elk jaar voor een praktijkgerichte opleiding bij SYNTRA Limburg. Meer dan 3000 cursisten beëindigden in juni 2016 een opleiding die langer duurt dan een half jaar. Het gaat over meer dan 250 opleidingen in zowat elke denkbare sector. SYNTRA heeft voor het eerst in kaart gebracht wie deze mensen zijn en wat het volgen van een opleiding nu precies oplevert. Afgevaardigd bestuurder van SYNTRA Limburg Dirk Vanstipelen ziet in de meetresultaten dat de Limburger beloond wordt voor zijn werkkracht en doorzettingsvermogen: ”Mensen investeren bij ons tijd en geld om vooruit te geraken in het leven. Samen met SYNTRA Limburg slagen zij daar ook in. Dat is iets om trots op te zijn!”

Artikel

7 technische opleidingen om snel aan werk te geraken

De techniek bepaalt de toekomst. Wij hebben een lijstje gemaakt van technische opleidingen waarmee je snel werk vindt. Er zijn immers te weinig mensen die afstuderen in deze beroepen (kwantitatief tekort). Wil jij zeker zijn van een job en goed verdienen? Maak dan het verschil en schrijf je snel in!

Nieuws

Grafische opleidingen in de kijker

Hoe je "WOW" design kan ontwerpen kunnen wij je aanleren. SYNTRA Limburg heeft een breed assortiment aan grafische opleidingen, van desktop publisher tot game artist, voor ieder wat wils!

Artikel

Evelien verzilverde ‘letterlijk’ haar talent als hondentrimmer

Evelien Tilkens kon haar talent in 2017 verzilveren bij SYNTRA Limburg. Haar passie voor honden heeft haar naar de opleiding Hondentrimmer geleid die ze met succes afrondde. Maar hier stopt het verhaal bijlange nog niet...

 

blockchain-solution-developer
Artikel

De eerste officiële Blockchain-opleiding van Vlaanderen start in de T2-campus