Bokrijk

SyntraPXL gaat nog een stapje verder in beleving op campus. Centraal in Limburg in het kasteel van Bokrijk worden een aantal van onze ambachtsopleidingen gegeven. In open ateliers met een fantastisch uitzicht.

Bekijk de opleidingen die hier gegeven worden.  

Locatie
  • Bokrijklaan 1
  • 3600 Genk

Met de wagen

parking icoon  Parkeren

 

Parkeren doe je best aan Parking 1 – bij het kasteel van Bokrijk (staat ook zo aangegeven op het domein). Vanaf de parking wandel je even tot het kasteel, van parking P1 via Bistro ‘Koetshuis’ naar de voorkant van het kasteel. Daar zie je een doorgang, wat je naar de achterkant van het kasteel leidt. Eens aan de achterkant, is meteen rechts de toegang tot de lokalen. Op het domein zelf staan ook nog pijlen die je naar het kasteel leiden, dus je zal zeker je weg kunnen vinden.

Adres

Met het openbaar vervoer

Trein

Bokrijk heeft een station op 5 minuten stappen van het park. In het weekend en op de weekdagen is er elk uur een trein. Er zijn rechtstreekse treinen vanuit o.a. Gent, Brussel, Leuven, Tienen, Landen, Sint-Truiden en Alken.

Bus

Bokrijk is eveneens bereikbaar met de bussen van De Lijn. Vanuit Genk neem je lijn G4 en kan je zowel aan het rondpunt van Parking 1 als van Parking 2 uitstappen. Vanuit Hasselt neem je lijn 1 en stap je uit aan de halte op de Hasseltweg en wandel je ongeveer 10 minuten naar het park.

Meer info vind je op de volgende websites

Een SyntraPXL secretariaat zal je op Bokrijk niet vinden, maar we hebben de toegang voor cursisten heel duidelijk gemaakt aan de hand van volgend plannetje. Bij vragen kan je altijd contact opnemen met ons klantencentrum

Plan Bokrijk SyntraPXL

Artikel

Overdag apotheker, ’s avonds stadsboer

Artikel

SyntraPXL pakt uit met primeur: eerste erkende opleiding tot professioneel esports commentator in België

Esports boomt in de Benelux. Elke week kijken 200.000 Vlamingen naar livestreams van online gamescompetities. Net zoals bij de doorsnee voetbalwedstrijd op televisie kan dat haast niet zonder rechtstreeks commentaar van een expert. SyntraPXL start daarom eind september met de allereerste –door de overheid erkende- opleiding tot esports commentator. Shoutcaster Robert-Jan Kortooms uit Pelt is één van de eerste Vlaamse beroepscommentatoren in de gameswereld. Hij zal Syntra-cursisten begeleiden naar een professionele carrière in de esports.

Artikel

14 opleidingen waarmee je in 2022 zeker bent van een job

Wil je snel een job vinden? Zeker zijn dat je werkgever je bij jouw vertrek écht mist? Kijk dan eens naar deze opleidingen, want met een knelpuntberoep heb je altijd zekerheid op werk. Maar waarom zijn werknemers voor deze beroepen erg gewild op de arbeidsmarkt? Je denkt vast dat de baan niet leuk is of veel overuren vereist. Gelukkig is dat vaak niet het geval.  

Veel knelpuntberoepen vereisen zeer specifieke kennis, opleidingen of attesten. En daar loopt het meestal mis op de arbeidsmarkt. Veel sollicitanten hebben goesting in deze jobs, maar ontbreken de juiste kennis of ervaring. Omscholen is dus de boodschap! Want met de juiste vaardigheden ben je zeker van een gouden toekomst.

Ontdek 14 knelpuntopleidingen

 

Nieuws

Beoordeel het werk van onze bouwkundige tekenaars