Hasselt

Campus Hasselt ligt natuurlijk in het hart van de provincie. De centrale ligging (in de buurt van Plopsa Indoor en discotheek Versuz)  garandeert een prima bereikbaarheid. Door de aanhoudende groei van bezoekers kon SyntraPXL de laatste jaren non-stop investeren in de Hasseltse infrastructuur. Het is vandaag dan ook één van de best uitgeruste en grootste SyntraPXL-locaties in heel Vlaanderen. Elke avond vinden meer dan duizend cursisten hun weg naar dit gebouw, maar ook overdag is er een drukte van belang dankzij honderden voltijdse SyntraPXL-studenten en leerjongeren. De meer dan 100 theorie- en praktijklokalen zorgen er gelukkig voor dat je van deze drukte in de klas weinig merkt.

Bekijk de opleidingen die hier gegeven worden

Locatie
  • Trichterheideweg 7
  • 3500 Hasselt
Openingsuren
maandag: 8:30 - 20:00
dinsdag: 8:30 - 20:00
woensdag: 8:30 - 20:00
donderdag: 8:30 - 20:00
vrijdag: 8:30 - 17:00
zaterdag: 8:30 - 13:00
zon- en feestdagen: gesloten
Vragen?

Met de wagen

  1. E313 afrit Hasselt West, Zuid of Oost.
  2. Volg richting centrum (grote ring).
  3. Houd op de grote ring de rechter rijstrook aan tot juist voorbij het kruispunt met de Koning Boudewijnlaan en de Universiteitslaan (het provinciehuis en de grenslandhallen liggen dan aan je rechterkant).
  4. Neem dan rechts de bedieningsweg naar het parkeerterrein van campus Hasselt.
  5. Ook ingang via Trichterheideweg

Adres

Ben je benieuwd hoe onze campussen, lokalen en praktijkruimtes eruit zien? Neem dan een kijkje met de 360° rondleidingen. 

BRENG EEN VIRTUEEL BEZOEK

Boek - Een hek voor de buren
Event

Docent en cursist schrijven samen boek over assertiviteit

Artikel

Foodlab specialist: Een culinaire opleiding op topniveau

Koken is wetenschap, relatief gezien

Als Einstein van koken hield, dan had hij misschien de formule Ei = MC² uitgewerkt.

De topchefs van vandaag hebben veel gemeen met deze bekende wetenschapper.  Chefs op topniveau gaan veel verder dan de ideale cuisson of het perfect dresseren van een bord. Koken op dit niveau is vaak pure wetenschap en die evolutie merken we bij SYNTRA ook. Om in te spelen op de huidige culinaire trends ontwikkelden SYNTRA West-Vlaanderen en SYNTRA Limburg samen een splinternieuwe opleiding: Foodlab specialist. Dit is de eerste erkende opleiding in Vlaanderen waar er met een foodlab wordt gewerkt.

Artikel

DUAAL LEREN IS JOUW TOEGANGSTICKET TOT WERK!

De snelste weg naar werk? Die vind je binnen ‘Duaal leren’ bij SYNTRA Limburg. Het aanbod van werkplekken is op dit moment zo groot dat de vraag niet kan volgen. Meer dan 150 bedrijven die met ons samenwerken zijn dringend op zoek naar een leerjongere. Werkplekleren biedt een leervergoeding en de perfecte kans op job-mogelijkheden achteraf. Lees méér onder de gele banner of bekijk meteen de tachtig studierichtingen om uit te kiezen!

Blockchain in een notendop
Artikel

Blockchain in een digitale notendop