Pelt

In Pelt vindt je op een nieuwe economische site als grootste aanwezige SYNTRA Limburg. De campus te Pelt is het epicentrum voor opleiding, ondernemerschap en dienstverlening van Noord-Limburg. Als uitbreiding op onze bestaande campus gebouwd in 1993 vinden de lessen nu ook plaats in de prachtige nieuwbouw van 19 meter hoog met maar liefst 6000 m2 vloeroppervlakte. De sectoren die hier het meest aan bod komen zijn Interieur, textiel, beauty, schrijnwerkerij en voertuigen & metaal.  De verschillende labo’s zijn uitgerust met de nieuwste machines en materialen en bieden zo een uniek voordeel voor leergierige ondernemers.

Locatie
  • Hoekstraat 70
  • 3910 Pelt
Openingsuren
maandag: Gesloten wegens
dinsdag: collectieve sluiting
woensdag: gesloten
donderdag: gesloten
vrijdag: gesloten
zaterdag: gesloten
zon- en feestdagen: gesloten
Contacteer ons

Met de wagen

Vanuit Budel, Hamont en Bree

  1. Rij door het centrum van Neerpelt tot aan de rotonde aan de Gamma.
  2. Sla daar rechts af.
  3. Volg de weg en neem de tweede straat rechts.
  4. Volg de pijlen "SYNTRA".

Vanuit N74

  1. Volg richting centrum.
  2. 800m na de rotonde links.
  3. Volg dan de pijlen "SYNTRA".

 

Adres

Event

Pitch fight III: de technisch tekenaars laten zien wat ze kunnen

Nieuws

Een opleiding leidt tot professioneel succes

Duizenden Limburgers kiezen elk jaar voor een praktijkgerichte opleiding bij SYNTRA Limburg. Meer dan 3000 cursisten beëindigden in juni 2016 een opleiding die langer duurt dan een half jaar. Het gaat over meer dan 250 opleidingen in zowat elke denkbare sector. SYNTRA heeft voor het eerst in kaart gebracht wie deze mensen zijn en wat het volgen van een opleiding nu precies oplevert. Afgevaardigd bestuurder van SYNTRA Limburg Dirk Vanstipelen ziet in de meetresultaten dat de Limburger beloond wordt voor zijn werkkracht en doorzettingsvermogen: ”Mensen investeren bij ons tijd en geld om vooruit te geraken in het leven. Samen met SYNTRA Limburg slagen zij daar ook in. Dat is iets om trots op te zijn!”

Nieuws

SYNTRA Limburg en Gemeente Neerpelt investeren in grootschalig opleidings- en begeleidingscentrum

NEERPELT – Vandaag stellen SYNTRA Limburg en Gemeente Neerpelt een uniek samenwerkingsverband voor. Het startsein werd gegeven voor de realisatie van een nieuwbouw op de huidige locatie van de SYNTRA campus te Neerpelt. Dit project wordt gerealiseerd door een gezamenlijke investering van partners Gemeente Neerpelt en SYNTRA Limburg. Een grote nieuwbouw zal het epicentrum worden voor opleiding en begeleiding in Noord-Limburg en dient de opleidingsbehoefte in deze regio te coveren.

Nieuws

SYNTRA Limburg schoolt Ford medewerkers bij tot gespecialiseerde autotechniekers