Pelt

In Pelt vindt je op de nieuwe economische site 'Educatief Centrum Hoekstraat' als grootste aanwezige SyntraPXL. De campus in Pelt is het epicentrum voor opleiding, ondernemerschap en dienstverlening van Noord-Limburg. Als uitbreiding op onze bestaande campus gebouwd in 1993 vinden de lessen nu ook plaats in de prachtige nieuwbouw van 19 meter hoog met maar liefst 6000 m2 vloeroppervlakte. De sectoren die hier het meest aan bod komen zijn Interieur, textiel, beauty, schrijnwerkerij en voertuigen & metaal. De verschillende labo’s zijn uitgerust met de nieuwste machines en materialen en bieden zo een uniek voordeel voor leergierige ondernemers. Bekijk de opleidingen die hier gegeven worden

Locatie
  • Hoekstraat 70
  • 3910 Pelt
Openingsuren
maandag: 8:30 - 12:3013:00 - 17:00
dinsdag: 8:30 - 12:3013:00 - 17:00
woensdag: 8:30 - 12:0013:00 - 20:00
donderdag: 8:30 - 12:0013:00 - 20:00
vrijdag: 8:30 - 17:00
zaterdag: gesloten
zon- en feestdagen: gesloten
Vragen?

Met de wagen

Vanuit Budel, Hamont en Bree

  1. Rij door het centrum van Neerpelt tot aan de rotonde aan de Gamma.
  2. Sla daar rechts af.
  3. Volg de weg en neem de tweede straat rechts.
  4. Volg de pijlen "SyntraPXL".

Vanuit N74

  1. Volg richting centrum.
  2. 800m na de rotonde links.
  3. Volg dan de pijlen "SyntraPXL".

 

Adres

Nieuws

Beoordeel het werk van onze bouwkundige tekenaars

Event

Pitch fight III: de technisch tekenaars laten zien wat ze kunnen

Op woensdag 27 juni 2018 stellen de cursisten Digitaal Technisch Tekenaar hun projecten voor, een uitgelezen kans om talent te spotten en binnen te halen. Ben je op zoek naar een gemotiveerde starter voor jouw bedrijf? Kom dan jouw witte raaf zoeken op de 3de editie van de Pitch Fight. Ben je cursist, ex-cursist, docent of zelf geïnteresseerd in een opleiding digitaal technisch tekenaar? Dan ben je uiteraard ook meer dan welkom op dit event.

Onze Digitaal Technisch Tekenaars zijn bouwkundige genieën. Bouwaanvragen, 2D tekenwerk , 3D tekenwerk en visualisaties behoren tot hun skills.

Wil jij erbij zijn? Schrijf dan  hier  in.

Nieuws

Een opleiding leidt tot professioneel succes

Duizenden Limburgers kiezen elk jaar voor een praktijkgerichte opleiding bij SYNTRA Limburg. Meer dan 3000 cursisten beëindigden in juni 2016 een opleiding die langer duurt dan een half jaar. Het gaat over meer dan 250 opleidingen in zowat elke denkbare sector. SYNTRA heeft voor het eerst in kaart gebracht wie deze mensen zijn en wat het volgen van een opleiding nu precies oplevert. Afgevaardigd bestuurder van SYNTRA Limburg Dirk Vanstipelen ziet in de meetresultaten dat de Limburger beloond wordt voor zijn werkkracht en doorzettingsvermogen: ”Mensen investeren bij ons tijd en geld om vooruit te geraken in het leven. Samen met SYNTRA Limburg slagen zij daar ook in. Dat is iets om trots op te zijn!”

Nieuws

SYNTRA Limburg en Gemeente Neerpelt investeren in grootschalig opleidings- en begeleidingscentrum