Tongeren

De oudste stad van het land is de thuisbasis van heel wat bijzondere SYNTRA-opleidingen. Wie houdt van kunst, antiek en ambachten zal in de campus van Tongeren zeker zijn gading vinden. Voor opleidingen uit deze unieke sectoren is het wel belangrijk om op tijd in te schrijven, want geïnteresseerden komen vaak van erg ver om bijvoorbeeld een opleiding horlogemaker, lederbewerker of glazenier te volgen.

Locatie
  • Overhaemlaan 11
  • 3700 Tongeren
Openingsuren
maandag: gesloten
dinsdag: gesloten
woensdag: gesloten
donderdag: gesloten
vrijdag: gesloten
zaterdag: gesloten
zondag: gesloten

Met de wagen

  1. E313 Afrit Tongeren.
  2. Volg richting Centrum.
  3. Houd op de kleine ring richting Luik aan tot op de rotonde.
  4. Steek de rotonde recht over.
  5. Sla na 700m linksaf na de Opel garage.
  6. Sla op het einde van de weg links af.
  7. Volg de weg tot je aan je linkerkant de gebouwen van campus Tongeren ziet liggen.

Adres

Event

Pitch fight III: de technisch tekenaars laten zien wat ze kunnen

Nieuws

Een opleiding leidt tot professioneel succes

Duizenden Limburgers kiezen elk jaar voor een praktijkgerichte opleiding bij SYNTRA Limburg. Meer dan 3000 cursisten beëindigden in juni 2016 een opleiding die langer duurt dan een half jaar. Het gaat over meer dan 250 opleidingen in zowat elke denkbare sector. SYNTRA heeft voor het eerst in kaart gebracht wie deze mensen zijn en wat het volgen van een opleiding nu precies oplevert. Afgevaardigd bestuurder van SYNTRA Limburg Dirk Vanstipelen ziet in de meetresultaten dat de Limburger beloond wordt voor zijn werkkracht en doorzettingsvermogen: ”Mensen investeren bij ons tijd en geld om vooruit te geraken in het leven. Samen met SYNTRA Limburg slagen zij daar ook in. Dat is iets om trots op te zijn!”

Nieuws

Docente Chantal Van de vin is trotse eigenares van het HIB-label

Chantal Van de vin van Stikkerij Chantal en docente meubelstoffeerder bij SYNTRA Limburg is trotse eigenares van het Handmade in Belgium-label geworden. Haar boek 'Leren Stofferen' gaat over het vak meubelstofferen en de evolutie ervan

Nieuws

Docent Patrick Damiaens ontvangt Gouden Medaille Eliten der Arbeid