Drone Pilot Academy

Drones … de toekomst!

Drones een ver-van-mijn-bedshow? Nee hoor … drones verschijnen steeds vaker in de media. Meer en meer bedrijven zetten drones in voor hun commerciële activiteiten. Ze worden al gebruikt in tal van sectoren. Bereid je daarom voor en stoom je klaar voor je eerste vlucht.

Je wil dronepiloot worden?

Dan is dit de opleiding voor jou! Opereren als dronepiloot biedt enorm veel professionele mogelijkheden. Als dronepiloot kan je bijvoorbeeld professionele foto’s en videobeelden aanleveren. Maar je kan evenzeer gevraagd worden voor controle van pijpleidingen, voor het inspecteren van bedrijfsinstallaties en chemische infrastructuur op hoogte, voor het monitoren van gewassen in de landbouw, voor het opmeten en uittekenen van bestaande gebouwen in 3D, voor securitydoeleinden en voor nog zoveel meer.

Drone Pilot Academy

In de Drone Pilot Academy word je in de professionele omgeving van Droneport in Sint-Truiden theoretisch en praktisch opgeleid tot dronepiloot open categorie A2 of specific volgens de Europese wetgeving. Luchtvaartspecialisten en ervaren dronepiloten dompelen je onder in de wondere wereld van luchtvaart en drones en bereiden je terdege voor op de examens die je aflegt bij het DGLV.

Waarom kiezen voor SyntraPXL?

Met een professionele drone-opleiding van SyntraPXL is the sky the limit! Onze ervaren docenten werken in kleine klassen. Daardoor leer je praktijkgericht én persoonlijk de kneepjes van het dronevak. Je hebt keuze uit een ruim aanbod aan opleidingen: van dronepiloot tot data-expert en dronetechnicus. Bij SyntraPXL bieden we naast basisopleidingen ook verschillende vervolgopleidingen aan die van jou een echte drone-expert maken. Zo kan je leren werken met autopilots, groundstations en andere state-of-the-art technologieën. Al onze opleidingen zijn erkend en conform de nieuwe Europese dronewetgeving. Waar wacht je nog op? Schrijf je nog vliegensvlug in.

Opleiding op maat

Daarnaast streeft Drone Pilot Academy naar een constructieve samenwerking met bedrijven en kennisinstellingen. Drone Pilot Academy biedt maatopleidingen, ten volle aangepast aan de opleidingsnoden van je organisatie. Drone Pilot Academy staat hierbij garant voor een flexibele en persoonlijke begeleiding van A tot Z. Bovendien zijn onze drone-opleidingen erkend voor de KMO-portefeuille.

Wat houdt je nog tegen … The sky is immers the limit!

Drone data-expert

Drone onderhouds- en bouwtechnicus

Drone Pilot open categorie A2

Drone Pilot Specific

Full Sora