Infodag

Volg bedrijfsbeheer en start je een eigen zaak, leer een nieuw knelpuntberoep of school jezelf en je medewerkers bij. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook voor een leercontract (vanaf 15 jaar) kan je bij SYNTRA terecht. Bij SYNTRA staat professionalisme en ervaring in de praktijk centraal. 

Waar en wanneer?

Op dinsdag 4 september 2018 (18:00-21:00) zetten we de deuren van campus Genk, Hasselt, Maaseik, Neerpelt, Tongeren en Westerlo open. Ga naar de campus waar je opleiding plaatsvindt.

Een uitgebreid aanbod

SYNTRA Limburg heeft een zéér uitgebreid aanbod opleidingen. Dag- en avondopleidingen, korte opleidingen en opleidingen die lang lopen, één dag of meerdere dagen per week. Bij SYNTRA kan je terecht in 24 interessegebieden gaande van bedrijfsbeheer en management tot groen of ambachtelijke cursussen.

Opleidingsaanbod per campus

Campus Genk
Campus Hasselt
Campus Maaseik
Campus Neerpelt
Campus Tongeren
Campus Westerlo

Het is belangrijk dat je naar de campus gaat waar je opleiding plaatsvindt.

De SYNTRA-sfeer

Tijdens de infodag leer je de docenten kennen en kan je een praatje met hun slaan. Zo krijg je een beter zicht op de lesinhoud en hun manier van lesgeven. Je maakt ook kennis met medecursisten die hun ervaringen met je delen. Naast deze zaken krijg je ook inzicht op onze moderne infrastructuur en lesmiddelen binnen de lokalen.

In onze campussen zijn er ook een heleboel demo's en workshops. Zo krijg je al een voorproefje van de vaardigheden die je zal leren tijdens de opleiding. 

Inschrijven?

Je kan inschrijven voor een opleiding tijdens de infodag, in je campus of via de website. Aarzel niet want het aantal plaatsen is vaak beperkt.