SYNTRA Limburg Infodag

Volg een voltijdse dagopleiding, start je eigen zaak, leer een knelpuntberoep of school jezelf en je medewerkers bij. Bij SYNTRA Limburg ben je aan het juiste adres. Ook voor een leercontract (vanaf 15 jaar) kan je bij ons terecht. Voor SYNTRA staat professionalisme en ervaring in de praktijk centraal. 

Waar en wanneer?

Op zaterdag 16 mei (9:00-12:00) en woensdag 2 september (18:00-21:00) zetten we de deuren van campus Genk, Hasselt, Maaseik, Pelt, Tongeren en Westerlo open. Ga naar de campus waar je opleiding plaatsvindt. Nog niet zeker welke opleiding bij je past? Doe de test en kom het te weten!

De SYNTRA-sfeer

Tijdens de infodag leer je de docenten kennen en kan je met hen een praatje slaan. Zo krijg je een beter zicht op de lesinhoud en hun manier van lesgeven. Je maakt ook kennis met medecursisten die hun ervaringen met je delen. Naast deze zaken krijg je ook inzicht op onze moderne infrastructuur en lesmiddelen binnen de lokalen.

In onze campussen zijn er ook een heleboel demo's en workshops. Zo krijg je al een voorproefje van de vaardigheden die je zal leren tijdens de opleiding. 

Een uitgebreid aanbod

SYNTRA Limburg heeft een zéér uitgebreid aanbod opleidingen. Dag- en avondopleidingen, korte opleidingen en opleidingen die lang lopen, één dag of meerdere dagen per week. Bij SYNTRA kan je terecht in 24 interessegebieden gaande van business skills en management tot groen of ambachtelijke cursussen.

Opleidingsaanbod per campus
Het is belangrijk dat je naar de campus gaat waar je opleiding plaatsvindt.

Inschrijven?

Je kan inschrijven voor een opleiding tijdens de infodag, in je campus of via de website. Aarzel niet want het aantal plaatsen is vaak beperkt.