Bij SYNTRA business organiseren wij opleidingen op maat van jouw bedrijf en jouw medewerkers. Wij brengen samen met jou de gewenste gedragsveranderingen in kaart en zorgen voor een duidelijke bepaling van de opleidingsnood.

Daarna matchen we jouw bedrijf met één van onze toptrainers. De trainers van SYNTRA business, één voor één experts in hun vakgebied, staan zelf met beide voeten in de praktijk. Zij zorgen ervoor dat jij en je medewerkers helemaal up-to-date zijn. En die opgedane kennis? Die kan meteen worden toegepast bij jullie in het bedrijf.

Na een observatiemoment, bij jou op de werkvloer, stippelen we een traject uit op maat van jouw bedrijf en jouw medewerkers.

 Onze aanpak: In 3 stappen naar succes

Wil je als bedrijf beter presteren, dan kan je best aan de slag gaan met je werknemers. Hun competenties verscherpen, hun groei richting geven et voilà, je versterkt in één klap ook je bedrijf. Makkelijker gezegd dan gedaan, ware het niet dat SYNTRA Business expert is in deze materie. Wij organiseren opleidingen op maat van jouw medewerkers en jouw bedrijf. Hoe we dat precies doen? Ontdek hier onze aanpak en ga met ons - in slechts 3 stappen - richting succes.

BEKIJK ONZE AANPAK

Tevreden klanten, daar gaan we voor

100% tevreden klanten, dat is ons streefdoel! En met 98,5% zijn we al goed op weg om dat doel te bereiken. Interesse in wat ons bezig houdt, welke projecten we samen met onze klanten hebben gerealiseerd en wat onze trainers te vertellen hebben? Bekijk dan zeker onze blog.

ONTDEK ONZE SUCCESVERHALEN

Bespaar op bedrijfsopleidingen dankzij subsidies

Wist je dat SYNTRA Business door de Vlaamse overheid erkend wordt als opleidingsverstrekker? En dat je daarom beroep kunt doen op subsidies voor een maatopleiding bij SYNTRA Business? De tussenkomst via kmo-portefeuille, bedoeld voor alle kmo’s in Vlaanderen, kan afhankelijk van de grootte van het bedrijf tot 30% bedragen. Naast deze subsidies zijn er nog mogelijkheden via sectorfondsmiddelen (cumuleerbaar met de kmo-portefeuille) en Vlaams opleidingsverlof. Niet helemaal thuis in deze wereld? Geen paniek, wij maken je hier graag wegwijs in!

BESPAAR OP OPLEIDING DANKZIJ SUBSIDIES

SYNTRA business, altijd dichtbij

De bedrijfsopleidingen van SYNTRA business worden georganiseerd in jouw bedrijf, op een door jouw gekozen locatie, in een OffiCenter of op een van onze campussen.

BEKIJK ONZE LOCATIES

Contact

Heb je een vraag voor ons of kunnen we je ergens mee helpen? Vul dan het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stel hier je vragen