Infodagen 17-28 mei 2021

Heb je vragen over een voltijdse dagopleiding, de leertijd, loopbaanbegeleiding, ondernemen of een specifieke sector? Schrijf je dan in voor onze online webinars tijdens onze infodagen van 17-28 mei.

Ook deze keer kan je ons gewoon bezoeken vanuit je woonkamer of bureau, want omwille van de coronamaatregelen zijn onze infodagen opnieuw 100% digitaal. Virtueel kan je weer veel van ons verwachten. Onze docenten, medewerkers en klantendienst staan maar liefst 2 weken lang voor jou klaar. 

 

Ontdek hieronder onze webinars →

NIEUW bij Syntra in 2021

NIEUW bij Syntra in 2021

Maandag 17 mei - 19:00

Alles wat we volgend jaar anders en beter gaan doen, komt aan bod. Waar zullen we beginnen? Een bieropleiding gericht naar studenten, een opleiding tot E-sportscaster, de doorbraak van robotica en nog veel meer... Maar ook dit: SYNTRA Limburg heet nu SyntraPXL! Wat betekent dat voor onze opleidingen en vooral voor onze cursisten (de toekomstige, huidige én ex-cursisten.) Zorg dat je op de eerste rij zit! 

Schrijf je in

Loopbaanbegeleiding: ontdek je talenten

Loopbaanbegeleiding: ontdek je talenten

Dinsdag 18 mei - 19:00

Ben je in het afgelopen jaar veel gaan nadenken over jezelf en 'waar je eigenlijk mee bezig bent'? Je bent niet alleen. Het loopbaancentrum van SyntraPXL draait al een tijdje op volle toeren en het aantal aanvragen tot loopbaanbegeleiding groeit hier enorm. Het is dan ook vaak een eye-opener die helemaal niet duur is. Benieuwd hoe onze in-house coaches dat aanpakken? Kom zeker eens luisteren en ontdek jouw talenten.

Schrijf je in

Garantie op werk: de 10 opleidingen waarmee je het snelst aan de slag bent

De 10 Syntra-opleidingen om het snelst werk mee te vinden.

Dinsdag 18 mei - 20:00

In Limburg alleen al staan er meer dan 20.000 vacatures open. Zelfs in corona-tijden zijn lokale bedrijven bijna wanhopig op zoek naar mensen met een specifiek profiel. Wij zetten 10 opleidingen op een rij die leiden naar een knelpuntberoep. De bedrijven zullen in een rij staan om je aan te kunnen werven. Zin in (ander) werk? Check zeker deze webinar!

Schrijf je in

Voltijdse dagopleidingen: het alternatief voor de hogeschool

Voltijdse dagopleidingen: het alternatief voor de hogeschool

Woensdag 19 mei - 20:00

Wil jij verder studeren, maar lijkt de hogeschool of unief niets voor jou? Met een voltijdse dagopleiding stomen we je bij SyntraPXL in één jaar tijd klaar om jouw droomcarrière uit de grond te stampen. Vergeet eindeloze theorie. Je steekt je handen uit de mouwen en doet vanaf dag één al praktische en technische beroepskennis op.

Schrijf je in

Starten in hoofd- of bijberoep: tips & tricks

Starten in hoofd- of bijberoep: tips & tricks

Donderdag 20 mei - 19:00

Droom je van een eigen zaak, maar twijfel je nog? Dan is deze webinar je eerste stap tot een nieuwe toekomst als ondernemer. Ontdek de verschillende bouwstenen die je moet verzamelen om ondernemer te worden en hoe SyntraPXL je met een begeleid coachingtraject je daarbij kan helpen. Samen maken we werk van je zaak. 

Schrijf je in

Duaal leren: de snelste weg naar werk

Duaal leren: de snelste weg naar werk voor jongeren

Donderdag 20 mei - 20:00

Steek je liever de handen uit de mouwen dan dat je op de schoolbanken zit? Dan is ‘Duaal leren’ bij Syntra iets voor jou. Je doet 4 dagen per week échte werkervaring op onder begeleiding van een mentor of vakexpert. Daarnaast volg je 1 dag les op een Syntra-campus. Volgens onderzoek is dit soort werkplekleren de beste en snelste manier om een vak te leren.

Schrijf je in

Wat SyntraPXL business voor jouw bedrijf kan betekenen

Wat SyntraPXL business voor jouw bedrijf kan betekenen

Vrijdag 21 mei - 12:30

Wist je dat SyntraPXL ook voor bedrijven klaarstaat met SyntraPXL business? Als HR-verantwoordelijke of bedrijfsleider ken je ons huis al langer van praktische en kwalitatieve opleidingen. In deze webinar heeft salesmanager Sandra Huysmans het over hoe 'maatopleidingen' stilaan een andere vorm aannemen. Kennis borgen via online systemen en coachen in functie van specifieke bedrijfsuitdagingen vervangen stilaan de klassiekers. Kom vrijblijvend luisteren naar haar inzichten en ontdek wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Schrijf je in

Opleidingen in de beauty-sector

Opleidingen in de beauty-sector

Dinsdag 25 mei - 19:00

Bij SyntraPXL hebben we een breed aanbod van professionele beauty-opleidingen. Kom in deze webinar te weten hoe we dit aanpakken en waar je precies terechtkomt. Wij helpen je beslissen welke opleiding voor jou is: Schoonheidsspecialist | Kapper | Esthetisch deskundige | Make-up artist | Kunstnagelstylist | Gespecialiseerd voetverzorger. 

Schrijf je in

Hoe word je vastgoedmakelaar?

Hoe word je vastgoedmakelaar?

Dinsdag 25 mei - 20:00

In deze webinar heeft Edith Bijnens een antwoord klaar voor al jouw vragen. Ze is de de drijvende kracht achter onze vastgoedopleidingen en ze zal al onze vastgoedopleidingen simpel uitleggen en vergelijken met elkaar. Daarnaast weet ze donders goed wat je moet kennen, kunnen en willen om het te máken als vastgoedmakelaar. 

Schrijf je in

Opleidingen voor hondenliefhebbers

Opleidingen voor hondenliefhebbers

Woensdag 26 mei - 19:00

Van je hobby je beroep maken en professioneel bezig zijn met je passie. Daar draait het om in deze webinar. Kom ontdekken hoe serieus we het menen met onze opleidingen rond de trouwste viervoeters. Wij geven de basisinfo en beantwoorden alle voor iedereen die hondentrimmer, hondengedragsdeskundige of zelfs zorgverlener met therapiehond wil worden.

Schrijf je in

Opleidingen in de mode-sector

Opleidingen in de mode-sector

Woensdag 26 mei - 20:00

Heb je al eens gedacht aan een modegerichte opleiding? Geen zondagse naaikransjes bij SyntraPXL, maar professioneel uitgewerkte, complete opleidingen die het jou mogelijk maken om écht iets te gaan doen met je creativiteit. Ontdek hier alles wat je moet weten om aan zo'n opleiding te starten. Kom luisteren, vragen stellen en laat je vooral inspireren. 

Schrijf je in

Video, audio & fotografie

Video, audio en fotografie

Donderdag 27 mei - 19:00

Reclame, design, audiovisuele industrie, gaming, animatie, gedrukte media, muziek, nieuwe media, ... De creatieve sector in Vlaanderen is gigantisch veelzijdig en onze opleidingen dus ook. Iedereen met een passie voor het design, foto, video of audio zou dit eigenlijk niet mogen missen. Kom kijken, luisteren en ervaren.

Schrijf je in

SyntraPXL gaming: maak van games je beroep

SyntraPXL gaming: maak van games je beroep

Donderdag 27 mei - 20:00

SyntraPXL heeft een unieke combinatie van éénjarige game-opleidingen in het aanbod. Wil je dus verder studeren om uiteindelijk in de game-wereld te belanden, dan MOET je komen luisteren. Op onze moderne T2 campus creëren we de perfecte omstandigheden zodat jij als digitale artiest je talent verder kan aanscherpen in een gemeenschappelijk project. Je voorgangers hebben hun weg al naar 3D-en animatiestudio’s over de hele wereld gevonden.

Schrijf je in

#durftevragen

#durftevragen

Maandag 31 mei - 19:00

Nadia en Sylvia van ons klantencentrum krijgen elke week honderden vragen te verwerken. Wil je wel eens weten welke gekke of net nuttige vragen zij dagelijks binnenkrijgen? Kom zeker eens luisteren, want ze hebben de gekste verhalen klaar en ondertussen kan jij rechtstreeks je persoonlijke vragen afvuren aan hen. Zeer interactief en ongetwijfeld erg leerzaam! Een niet te missen webinar dus! 

Schrijf je in

Technisch & bouwkundig tekenen

Technisch & bouwkundig tekenen

Maandag 31 mei - 20:00

Om 3D tekeningen en bouwconstructies uit te werken, bestaan er verschillende gespecialiseerde programma’s. Het enige wat jij nog moet doen is een keuze maken uit ons rijk opleidingsaanbod met onder meer Bouwtechnisch tekenaar, Staaltekenaar, AutoCAD, REVIT Architecture en Sketchup. Docent Luc Van Eyck toont je de weg in de boeiende wereld van CAD/CAM en 3D.

Schrijf je in

Schrijf je hier in voor onze webinars

Voor welke webinar wil je inschrijven?