Jobbeurs voor vastgoed

Het is u wellicht niet onbekend dat de ondernemerstrajecten van SYNTRA Limburg al honderden gedreven vastgoedprofessionals op de markt hebben gezet: erkende vastgoedmakelaars, vastgoedexperts, projectontwikkelaars, vastgoedbedienden en notarieel medewerkers.

Nu willen wij hier nog een extra dienst aan toevoegen en samen met het CIB effectief bemiddelen in de tewerkstelling van deze (afgestudeerde) cursisten. Tewerkstelling bekijken wij dan in de hele brede zin van het woord: als zelfstandig BIV-stagiair, als freelance medewerker, als bediende of zelfs via een SYNTRA-stageovereenkomst (enkel voor huidige cursisten). 

Daarom nodigen wij zowel de potentiële werkgevers als de potentiële werknemers in de vastgoedwereld uit op onze JOBBEURS VOOR VASTGOED om daar met elkaar kennis te maken en via persoonlijke gesprekken een mogelijke match te vinden. 

 

Concrete info:

Datum: maandag 24/06/19
Locatie: T2-campus, Thor Park 8040, 3600 Genk
Programma:
- 17u30: matchmaking tussen aanwezige werkgevers en geïnteresseerde werknemers
- 19u: korte voorstelling CIB
- 19u30: keynote door mevrouw Lydia PEETERS, Vlaams minister van financiën, begroting en energie
- 20u30: afsluitende netwerkdrink.
Bijdrage voor deelname als werkgever: €50 per kantoor (incl. BTW) ≤ 5 medewerkers, €100 (incl. BTW) > 5 medewerkers.

Indien u interesse heeft om uw kantoor hier voor te stellen en op zoek te gaan naar de witte raaf, vragen wij u om u in te schrijven vóór 7 juni 2019 zodat wij u zo correct en volledig mogelijk kunnen voorstellen op onze deelnemerslijst.

U zoekt een