Jobdag
voor docenten en trainers

Kom naar onze jobdag voor nieuwe docenten en trainers op maandag 3 juni 2019 vanaf 18u

Bij SYNTRA Limburg brengen meer dan 1000 professionals elk jaar hun kennis en ervaring over op 23.000 gemotiveerde cursisten, verspreid over 6 campussen. Via innovatieve en praktijkgerichte opleidingen bouwen deze vakspecialisten aan een sterkere toekomst voor onze trainees.  

Wie zoeken wij?

Voor het opleidingsjaar 2019-2020 zoekt SYNTRA Limburg versterking met 50 extra docenten/trainers. Sta jij met beide voeten in de beroepspraktijk? Ben je bereid om je kennis, skills en ervaring te delen? Meld je dan aan voor een van onze vacatures en kom naar onze jobdag op maandag 3 juni 2019 (vanaf 18u) in onze T2-campus in Genk!

Wat hebben wij te bieden?
Een competitieve vergoeding

Onze docenten uit de praktijk zijn onze sterkte. Wij investeren in ons menselijk kapitaal.

Netwerk

De ondernemende spirit in ons bedrijf zorgt voor een groot netwerk van collega-trainers en van cursisten die in de business willen stappen. 

Opleiding

Naast €500 opleidingskrediet per jaar bij SYNTRA krijg je ook de gratis service van coaching en opleiding om een (nog) sterkere trainer/coach te worden.

Uitdaging

Onze cursisten zorgen dat je wakker blijft, dat je jezelf moet uitdagen en dat je zelf ook leert door de kennis van de groep.

De jobdag is uitsluitend toegankelijk voor potentiële kandidaten voor de onderstaande vacatures. Je kan enkel deelnemen aan de jobdag als je jouw CV en sollicitatiebrief doorstuurt naar de verantwoordelijke business developer en je een reply krijgt waarin we vermelden hoe laat we jou verwachten.

Lesgeven bij SYNTRA loopt altijd naast je hoofdactviteit. Het gaat over kortere en tijdelijke lesopdrachten. We zoeken bewust naar specialisten die met beide voeten in de praktijk staan, bij voorkeur als ondernemer of als ondernemende medewerker. Je kan niet vastbenoemd worden bij SYNTRA.

 

Sounds good?

Zoek dan snel tussen onze vacatures en stuur je CV door!

Bekijk alle vacatures