Virtuele jobdag voor docenten en trainers 11 juni

Virtuele jobdag voor nieuwe docenten/trainers donderdag 11 juni 2020 vanaf 18u

Bij SYNTRA Limburg delen meer dan 1000 professionals elk jaar hun kennis en ervaring met 23.000 gemotiveerde cursisten, verspreid over 6 campussen. Via innovatieve en praktijkgerichte opleidingen bouwen deze vakspecialisten aan een duurzame toekomst voor onze trainees. Ook nu zoeken we weer nieuwe ondernemende krachten om ons docententeam te versterken. Naast campusleren, breiden we ons online opleidingsaanbod voortdurend uit, daarom gieten we dit jaar ook onze jobdag in een virtueel jasje.

Wie zoeken wij?

Voor het opleidingsjaar 2020-2021 zoekt SYNTRA Limburg versterking. Ben je zelf ondernemend en sta je met beide voeten in het werkveld? Ben je bereid om je kennis, skills en ervaring te delen? Meld je dan aan voor een van onze vacatures en onze virtuele jobdag, 100% online.

Wat hebben wij te bieden?
Netwerk

De ondernemende spirit in ons bedrijf zorgt voor een groot netwerk van collega-trainers en van cursisten die in de business willen stappen.

Opleiding

Naast een jaarlijks opleidingskrediet bij SYNTRA krijg je ook de gratis service van coaching en opleiding om een (nog) sterkere trainer/coach te worden.

Uitdaging

Onze cursisten zorgen dat je wakker blijft, dat je jezelf moet uitdagen en dat je zelf ook leert door de kennis van de groep.

Een competitieve vergoeding

Onze docenten uit de praktijk zijn onze sterkte. Wij investeren in ons menselijk kapitaal.

Je kan enkel deelnemen aan de virtuele jobdag als je jouw CV en sollicitatiebrief doorstuurt naar de verantwoordelijke business developer voor 5 juni. Hij/zij zal spoedig contact opnemen met jou.

Lesgeven bij SYNTRA loopt altijd naast je hoofdactviteit. Het gaat over kortere en tijdelijke lesopdrachten. We zoeken bewust naar specialisten die met beide voeten in de praktijk staan, bij voorkeur als ondernemer of als ondernemende medewerker. Je kan niet vastbenoemd worden bij SYNTRA.

 

Hoe kan ik solliciteren?

Zoek snel tussen onze vacatures en stuur je CV door voor 5 juni! Geen specifieke vacature gevonden? Stuur ons dan vrijblijvend jouw CV voor 5 juni met daarbij welke opleiding of lesmodules je graag zou willen geven via:
docenten-hr@syntra-limburg.be.

Bekijk alle vacatures