Hoe zien de opleidingen eruit n.a.v. Corona, m.a.w. hoe gaan de lessen georganiseerd worden?

Inhoud
  1. Vanzelfsprekend volgen we de richtlijnen van de overheid in COVID-19, en zullen we deze ook strikt naleven in functie van ieders veiligheid. Bekijk ook zeker de laatste updates.
  2. Online leren zal onderdeel uitmaken van een deel van de opleidingen.  Heel wat opleidingen zullen een mix zijn van online leren en leren op de campus, dit noemen we “hybride leren”. 
  3. Voor veel opleidingen zullen we jou als cursist de keuze bieden tussen de les “live” volgen op de campus, vanuit thuis via een live stream of virtuele klasruimte. Ook zullen we opnames ter beschikking stellen zodat je de les kan bekijken of opnieuw kan bekijken op een moment dat het je uitkomt.  Hiermee willen we inspelen op de groeiende vraag naar flexibiliteit van onze klanten n.a.v. bevragingen om een opleiding beter in te kunnen passen in jouw druk dagelijks leven.  We springen efficiënter om met de beperkte tijd van onze cursisten.
  4. Wanneer onze cursisten naar de campus komen om te leren, dan zal dat (o.w.v. de corona-beperkingen) vaak in kleinere groepen zijn.  Zo kunnen deze lessen optimaal interactief en praktijkgericht ingevuld worden.

Toch nog een vraag?

Neem contact op met ons!