Gevonden item(s) voor kok

Artikel

Foodlab specialist: Een culinaire opleiding op topniveau

Koken is wetenschap, relatief gezien

Als Einstein van koken hield, dan had hij misschien de formule Ei = MC² uitgewerkt.

De topchefs van vandaag hebben veel gemeen met deze bekende wetenschapper.  Chefs op topniveau gaan veel verder dan de ideale cuisson of het perfect dresseren van een bord. Koken op dit niveau is vaak pure wetenschap en die evolutie merken we bij SYNTRA ook. Om in te spelen op de huidige culinaire trends ontwikkelden SYNTRA West-Vlaanderen en SYNTRA Limburg samen een splinternieuwe opleiding: Foodlab specialist. Dit is de eerste erkende opleiding in Vlaanderen waar er met een foodlab wordt gewerkt.

Nieuws

Leerjongeren Louis Janssen krijgt carte blanche in de keuken

Tegelijkertijd werken en leren, en zo je getuigschrift halen. Voor Louis Janssen (nu 19) was het leercontract van SYNTRA de perfecte oplossing. In je leertijd ontvang je elke maand een vergoeding voor je werk en al doende leer je het vak.