Loopbaanbegeleiding

Gemotiveerd naar het werk gaan. Nieuwe mogelijkheden ontdekken op de arbeidsmarkt. De ideale balans tussen werk en privé. Dit en veel meer leer je via loopbaanbegeleiding.

Op zoek naar professionele ondersteuning bij vragen rond je loopbaan? Start loopbaanbegeleiding bij SYNTRA Limburg en loopbaanspecialisten ondersteunen je bij het nemen van loopbaankeuzen en –beslissingen!

Wil jij je talenten ontdekken, ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, wil je een opleiding starten maar kan je niet goed kiezen, wil je een eigen zaak opstarten, heb je twijfels of vragen over je loopbaan… Samen met de loopbaanspecialist leer je in een traject op maat je competenties ontdekken, versterken en ontwikkelen. Zo versterk je je positie op de arbeidsmarkt!

SYNTRA Limburg heeft als loopbaancentrum expertise in meerdere soorten loopbaanvragen. Je kan bijvoorbeeld bij ons terecht voor een mogelijke carrièreswitch, voor vragen over doorgroeimogelijkheden in de huidige job of vragen over je eigen zaak.

Wat kan je verwachten?

  • Kennismakingsgesprek: voor de start van de loopbaanbegeleiding heb je een vrijblijvend en gratis telefonisch gesprek met SYNTRA Limburg waarin je uitleg krijgt over de loopbaanbegeleiding.

  • Loopbaanbegeleiding: in de loopbaanbegeleiding ga je samen met een loopbaanspecialist concreet aan de slag met je loopbaanvraag en je loopbaandoel. Je stelt een persoonlijk plan op met concrete acties. De begeleiding gaat door op een campus van SYNTRA Limburg (Hasselt, Genk, Tongeren of Neerpelt). Zelf kies je op welke campus en wanneer de afspraken doorgaan!

  • Nazorggesprek: na de loopbaanbegeleiding kan je bij vragen over de uitvoering van je persoonlijk plan terecht bij je loopbaanspecialist voor een gratis gesprek.

Goed om te weten:

Bij SYNTRA Limburg kan je de begeleiding betalen met loopbaancheques. Via deze cheques wordt 70% van de begeleiding door de overheid betaald, zelf betaal je slechts €10 per uur!

Je krijgt na het volgen van begeleiding €40 korting bij het starten van een opleiding bij SYNTRA Limburg. De begeleiding wordt dan 100% terugbetaald!

Na het volgen van loopbaanbegeleiding heb je recht op opleidingscheques om je opleiding te betalen wanneer deze opleiding in je persoonlijk plan vermeld staat!

Interesse in een loopbaanbegeleiding op SYNTRA Limburg of vragen over de begeleiding?

Contacteer ons via loopbaanbegeleiding@syntra-limburg.be of 011/30 32 07

Kom je niet in aanmerking voor loopbaanbegeleiding?

Heb je nood hebt aan persoonlijke begeleiding om een juiste keuze te maken in ons opleidingsaanbod?  Bij SYNTRA Limburg kan je ook terecht voor studiekeuzebegeleiding.