Loopbaanbegeleiding

Wil je een nieuwe wending geven aan jouw loopbaan, maar weet je niet goed welk pad te kiezen? Voel je jezelf niet meer thuis in je job of moet je noodgedwongen op zoek naar een nieuwe?

In het loopbaancentrum van SyntraPXL ontdek je samen met onze coaches welke verborgen talenten je in huis hebt. Wij helpen je vorm te geven aan een loopbaan die echt bij je past en je energie geeft. Wil je graag meer informatie over loopbaanbegeleiding? Schrijf je dan vandaag nog in voor een gratis en vrijblijvend een-op-een infogesprek. Je kan al loopbaanbegeleiding volgen vanaf €40 met een loopbaancheque. Bekijk de voorwaarden om te weten of je hiervoor in aanmerking komt.

Boek hier jouw gratis 1-op-1 gesprek!   Veelgestelde vragen of stuur een mail

In samenwerking met Travvant - Passion for Work  Opent in nieuw venster

Na 2 sessies van telkens 2 uur krijg je een blauwdruk van je ware potentieel en adviseren we je hoe je daartoe kan komen.

Wat is loopbaanbegeleiding?

Soms zit je als werknemer met veel vragen en twijfels over je loopbaan. Maakt mijn job me gelukkig? Hoe kan ik meer energie uit mijn job halen? Misschien wil je wel ondernemen en een eigen zaak opstarten. Een moeilijk evenwicht tussen jouw beroeps- en privéleven, onzekerheid over een promotie of misschien vind je dat je meer in je mars hebt dan je huidig takenpakket.

Bij loopbaanbegeleiding word je door een loopbaanbegeleider of loopbaancoach begeleid in een aantal gesprekken om gerichte beslissingen te nemen over jouw loopbaan.

Je wordt tijdens dit proces ondersteund bij het maken van positieve en duurzame keuzes vanuit wie je bent, wat je intrinsiek motiveert en wat je goed zou kunnen. We leggen je verborgen talenten bloot en linken ze aan jouw persoonlijk en professioneel levensverhaal.

Tijdens loopbaanbegeleiding ontdek je in een grondige analyse samen met een coach jouw interesses, waarden en drijfveren. Je leert welke aspecten van een job jou gelukkig maken en motiveren. Zo krijg je inzicht in jobs die niet alleen bij je passen, maar je ook echt interesseren en die je goed zou kunnen doen. Onze coaches geven je een duwtje in de juiste richting en helpen je je ware potentieel bereiken.

 

Zit je nog met vragen?

Bekijk de veelgestelde vragen  of stuur een mail

 

 

Boek jouw gratis 1-op-1 sessie

Wil je meer info over de coaching en het loopbaantraject? Ben je nog niet zeker of loopbaanbegeleiding jouw ding is? Schrijf je dan snel in voor een gratis infogesprek met onze loopbaanexpert. Dit vrijblijvend gesprek maakt nog geen deel uit van jouw loopbaanbegeleiding zelf maar bereid je wel voor op de keuze.

Online boeken

 

Wat kost loopbaanbegeleiding?

Zo goed als niks, want SyntraPXL is door de VDAB erkend tot een officiële loopbaanbegeleider! Dat betekent dat je bij ons de begeleiding betaalt met loopbaancheques van de Vlaamse regering. Via deze cheques wordt meer dan 70% van de begeleiding door de Vlaamse overheid betaald.

Cheque 1 kost je 40€ en geeft je recht op 4 uur begeleiding

Cheque 2 kost je 40€ en geeft je recht op 3 uur begeleiding

Na het volgen van loopbaanbegeleiding heb je bovendien recht op opleidingscheques om je opleiding te betalen wanneer deze opleiding in je persoonlijk plan vermeld staat!

Je kan via de VDAB jouw loopbaancheques bestellen.  Opent in nieuw venster

Hoe werkt loopbaanbegeleiding?

Voor de start van de loopbaanbegeleiding kan je naar een gratis informatiesessie komen of een online webinar volgen waar we jou meer uitleg kunnen geven over de loopbaancoaching en de KernTalentenmethode. Je kan je hier inschrijven voor één van de komende informatiesessies.

Je kan ook vrijblijvend en gratis informatie bekomen via loopbaanbegeleiding@syntrapxl.be of op 011/30 32 51.
Indien je ervoor kiest om de loopbaancoaching op te starten zullen er afspraken met de loopbaancoach vastgelegd worden. Er zal gekeken worden welke methode voor jouw loopbaanvraag het meest geschikt is. SyntraPXL heeft als loopbaancentrum expertise in meerdere soorten loopbaanvragen.

Je wordt uitgenodigd voor een aantal gesprekken waarin de loopbaancoach diverse paden met jou verkent. Je loopbaanbegeleider geeft je een aantal opdrachten en oefeningen en je stelt samen een ontwikkelplan op.

Vragen? Iets niet duidelijk? Laat het ons hieronder weten!