Heb je het gevoel dat er meer in je zit?
Dat je je maximum potentieel nog niet bereikt hebt?

 

Bij SYNTRA helpen wij jou om zicht te krijgen op verborgen talenten en competenties.
Samen gaan we op zoek naar jouw sterktes en de zaken die jou energie geven in je carrière. Wij geven jou een duidelijk zicht op jouw potentieel en werken samen de ideale loopbaan uit.

Een volledige blauwdruk van jouw potentieel kan je krijgen via een loopbaancheque van €40. Kom je daarna bij ons een opleiding volgen dan krijg je deze €40 van ons volledig terugbetaald.

Je bent het waard om in jezelf te investeren!

Interesse? Schrijf je in voor onze informatiesessie op 18 december of neem contact op met ons loopbaancentrum loopbaanbegeleiding@syntra-limburg.be of op 011/30.32.51
 

Op zoek naar professionele ondersteuning bij vragen rond je loopbaan? Start loopbaanbegeleiding bij SYNTRA Limburg en loopbaanspecialisten ondersteunen je bij het nemen van loopbaankeuzen en –beslissingen!

SYNTRA Limburg heeft als loopbaancentrum expertise in meerdere soorten loopbaanvragen. Meestal wordt de KernTalentenmethode gebruikt als startpunt van de loopbaanbegeleiding. 

Een KernTalentenanalyse brengt je karakter, én je talenten, én je motivatie in kaart op een heel gedetailleerd en genuanceerd niveau. Je wordt hierbij niet in een hokje geduwd maar krijgt jouw unieke combinatie van KernTalenten mee. Zo krijgt je een heel precies en compleet zicht op wie je BENT én KUNT WORDEN. Ook wat jou drijft, wat je waarden zijn en wat je energie geeft of kost, wordt glashelder.

Zo kunnen we erna kijken of er een match is tussen jouw dagtaken en de drivers die jou gelukkig maken en kunnen we jou helpen om de loopbaan verder vorm te geven die het maximaal uit jezelf haalt. 

Wat kan je verwachten?

 • Voor de start van de loopbaanbegeleiding kan je naar een gratis informatiesessie komen waar we jou meer uitleg kunnen geven over de loopbaancoaching en de KernTalentenmethode. Onze komende informatiesessie gaat door op 18 december in Syntra Hasselt om 18:00. Je kan je hier inschrijven. 

 • Je kan ook vrijblijvend en gratis informatie bekomen via loopbaanbegeleiding@syntra-limburg.be of op 011/30.32.51

 • Indien je er voor kiest om de loopbaancoaching om te starten zal er er een afspraak met de loopbaancoach vastgelegd worden. Er zal gekeken worden welke methode voor jouw loopbaanvraag het beste geschikt is. 

 • In het eerst gesprek ga je samen met een loopbaanspecialist concreet aan de slag met je loopbaanvraag en je loopbaandoel. Indien er voor de KernTalentenmethode gekozen is, zal er in het eerste gesprek een analyse plaatsvinden. De begeleiding gaat door op een campus van SYNTRA Limburg (Hasselt of Genk). Zelf kies je op welke campus en wanneer de afspraken doorgaan!

 • In het tweede gesprek zal er verder ingegaan worden op de loopbaanvraag en zal er gemeenschappelijk een persoonlijk plan met concrete acties opgemaakt worden. Als er voor de KernTalentenmethode gekozen is, kunnen er ook nog extra vragen gesteld worden in dit gesprek. 

 • Indien gewenst kan de coaching verder vervolgd worden met 2 extra gesprekken.

Goed om te weten:

Bij SYNTRA Limburg kan je de begeleiding betalen met loopbaancheques. Via deze cheques wordt 70% van de begeleiding door de overheid betaald, zelf betaal je slechts €10 per uur!

Je krijgt na het volgen van begeleiding €40 korting bij het starten van een opleiding bij SYNTRA Limburg. De begeleiding wordt dan 100% terugbetaald!

Na het volgen van loopbaanbegeleiding heb je recht op opleidingscheques om je opleiding te betalen wanneer deze opleiding in je persoonlijk plan vermeld staat!

Interesse in een loopbaanbegeleiding op SYNTRA Limburg of vragen over de begeleiding?

Contacteer ons via loopbaanbegeleiding@syntra-limburg.be of 011/30 32 07

Kom je in aanmerking voor loopbaanbegeleiding?

Indien je voldoet aan de voorwaarden, kan je jouw cheque via de website van de VDAB bestellen (https://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding)

 • Je woont in Vlaanderen of Brussel. 
 • Je werkt momenteel voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige.
 • Je werkte in de laatste twee jaar minimum een jaar als werknemer of zelfstandige.
 • Je volgde de voorbije zes jaar nog geen loopbaanbegeleiding.
 • Je bent bereid om loopbaanbegeleiding te volgen bij een erkend opleidingscentrum en om die loopbaanbegeleiding in het Nederlands te volgen. Een loopbaancentrum mag geen loopbaanbegeleiding met loopbaancheques aanbieden in een andere taal. 

Kom je niet in aanmerking voor loopbaanbegeleiding?

Heb je nood hebt aan persoonlijke begeleiding om een juiste keuze te maken in ons opleidingsaanbod?  Bij SYNTRA Limburg kan je ook terecht voor studiekeuzebegeleiding.