Mode-expo

26/04/16
Tags:
 websitenieuws

Onze docenten en cursisten van de modeopleidingen hebben de handen uit de mouwen gestoken om een volledig nieuw concept op poten te zetten voor onze Modehappening.

Geen modeshow dit jaar, wel een mode-expo. Hier bewonder je niet enkel de collecties van onze cursisten, maar hele installaties, van inspiratiebron en ontwerp op papier tot afgewerkte collectie. 

Niet alleen maak je kennis met deze aanstormende talenten. Je krijgt een perfect beeld van wat er zich een jaar lang achter de schermen van een modeschool afspeelt en welke stappen ondernomen worden om tot een verbluffend eindresultaat te komen.

Ook de cursisten van het laatste jaar kinderkleding, dameskleermaker en textielontwerper tonen een sterk staaltje handwerk. In campus Tongeren zijn het de schoenontwerpers en marokijnbewerkers die hun collectie aan jullie voorstellen.

Wij zijn alvast razend benieuwd naar het resultaat, jij ook? Kom dan zeker een kijkje nemen op onze mode-expo op 28 mei 2016, deze vindt plaats in campus Hasselt van 13-16 uur, samen met de infodag. Informatie verzamelen en praten met docenten van andere opleidingen is dus ook mogelijk.