Nieuwe gecertificeerde opleidingen 2015-2016

05/05/15
Tags:
 websitenieuws

 

Ontdek onze nieuwe gecertificeerde opleidingen

Ook dit jaar komt SYNTRA Limburg met tal van nieuwe gecertificeerde opleidingen op de proppen! Zo kan je jouw creativiteit de vrije loop laten met een opleiding als 3D print productdesigner of jezelf verdiepen in groene energie als CleanTechConsultant.

 

3D print productdesigner / 3D print productdesigner (voltijds studeren)

Je bent een kei in het bedenken van creatieve concepten? In deze opleiding leer je ze vertalen in een correct 3D ontwerp! Deze nieuwe technologie biedt nieuwe kansen, nieuwe markten en nieuwe opportuniteiten.

Lees meer 3D print productdesigner / 3D print productdesigner (voltijds studeren)

Apotheekassistent (voltijds studeren)

Wil jij weten hoe geneesmiddelen werken op het lichaam en de bereidingen zelf maken? Je bent klantvriendelijk, zorgvuldig en nauwkeurig? Dan is de opleiding apotheekassistent je op het lijf geschreven.

Lees meer

Installateur centrale verwarming (voltijds studeren)

Je bent graag technisch bezig met je handen, je houdt van een nauw contact met klanten en dit in een gevarieerde binnen- en buitenwerkomgeving? Dan is deze opleiding de perfecte mix voor jou.

Lees meer

 

Polyvalent lasser (voltijds studeren)

Na deze allround opleiding heb je twee volwaardige diploma's op zak! Enerzijds worden je verschillende lastechnieken aangeleerd en bereik je een professioneel niveau. Anderzijds vormen we je als metaalconstructeur. Je leert planlezen en op basis daarvan kleinere constructies vervaardigen.

Lees meer

CleanTechConsultant

Je bent milieubewust en hebt interesse in nieuwe technologieën? Als CleanTechConsultant weet je perfect wat de relatie van groene energie en impact ervan op het klimaat is. Na de opleiding ben je in staat bedrijven te helpen met het maken van de juiste keuzes.

Lees meer

Zorgverlener met therapiehond

Honden staan erom bekend veel affectie te geven, ze hebben dan ook een positieve invloed op het functioneren van de mens. In deze opleiding train je een hond in functie van de therapie waarmee je al ervaring hebt. De vereisten? Je hebt een erkende opleiding in de welzijnszorg gevolgd of drie jaar werkervaring in deze sector. 

Lees meer

 

Assistent opticien

Als assistent opticien adviseer je de klant bij de aankoop van een bril. Daarnaast bied je technische ondersteuning in het werkatelier en ben je op de hoogte van producten als lenzenvloeistof en brillenkokers.

Lees meer