Twijfel je nog over jouw studiekeuze? Wil je graag weten hoe de lessen bij SyntraPXL verlopen? Check dan onze openlesdagen in mei en neem een duik in ons uitgebreid aanbod! Volg gratis een geplande les op een van onze campussen, ontmoet je toekomstige docent en stel al jouw vragen live in de opleiding. Waar wacht je nog op? Waag je sprong en schrijf je meteen in!

Ontdek de opleiding van dichtbij

Tijdens de openlesdagen kan jij één of meerdere opleidingen volgen vanop de eerste rij. Wat je zal zien of beleven, is afhankelijk van de planning van de docent. Maar dat het interessant én leuk wordt, is zeker! De openlesdag geeft een perfect beeld van wat je als 'toekomstige' cursist kan verwachten. Je springt namelijk binnen in een reeds geplande les. Je hoeft daarvoor, in de meeste gevallen, ook niets mee te brengen behalve je eigen enthousiasme. 

De openlesdagen zijn dus dé kans om een antwoord te krijgen op al je vragen. Hoe ziet de opleidingsinhoud eruit? Wie is de lesgever? Waar kom ik terecht? Wat is het niveau van de opleiding? Je ondervindt het allemaal zelf.  

Check alle open lessen

Schrijf snel in, want de plaatsen zijn beperkt!

Openlesdag BIM Bouwkundig tekenaar

Openlesdag Drone Data Expert

Openlesdag Opticien-optometrist

Openlesdag Vastgoedmakelaar

Openlesdag Meubelstoffeerder

Openlesdag Florist

Openlesdag Barbier

Openlesdag Carrosserie voor oldtimers

Openlesdag Boekhouder

Openlesdag Meubelmaker