Alumni beleggingsadviseurs

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Alumni beleggingsadviseurs

Al even of misschien net afgestudeerd bij SyntraPXL? Welkom dan bij onze kersverse alumniwerking.

Waarom dit initiatief rond afgestudeerde cursisten beleggingsadviseur? Deze netwerkavond brengt alle afgestudeerde beleggingsadviseurs van SyntraPXL samen in een netwerk, waar professionele ervaringen en ideeën kunnen uitgewisseld worden. Tijdens elke sessie brengt een eminente spreker een actueel onderwerp, waarna de avond wordt besloten met een informele afsluitende netwerkdrink.

Ook (bijna) afgestudeerde cursisten van andere financiële opleidingen zijn welkom om hun kennis en netwerk uit te breiden.

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

In detail

Op vrijdagavond 1/7/2022 om 18.00 voorzien we Tom Simonts OF Philippe Delfosse. Tom Simonts is alom bekend als senior economist bij KBC en is een regelmatige gast op o.m. Kanaal Z. Daarnaast kennen we hem van zijn talrijke artikels in o.m. Tijd en V.F.B.

Philippe Delfosse is de aandelenstrateeg van KBC private banking en o.m. auteur bij V.F.B. Zijn uitgebreide kennis rond de aandelenmarkten maken van hem een druk bevraagd spreker. Philippe is eveneens docent "beleggingsadviseur" bij Syntra Midden-Vlaanderen.

Jullie worden verwelkomd met een glaasje bubbels en na het academisch gedeelte is er een verzorgde receptie met broodjes.

Alle afgestudeerde cursisten beleggingsadviseur bij SyntraPXL.

(Afgestudeerde) cursisten van andere financiële opleidingen waaronder boekhouders en belastingadviseurs die hun netwerk willen uitbreiden.

Waarom dit initiatief rond afgestudeerde cursisten beleggingsadviseur?

  • je draagt als alumnus effectief bij aan de kwaliteit van onze opleidingen, door feedback te geven en door input te leveren vanuit je huidige situatie
  • je neemt deel aan onze vormingsmomenten
  • je wisselt ervaringen uit met andere alumni en docenten
  • je ziet je vroegere medecursisten terug tijdens een afsluitende netwerkdrink …

Programma:

18:00 - 18:10  Welkomstwoord

18:15 - 19:15  Spreker

19:30 - ...       Netwerkmoment met broodjes

 

 

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.