Barista gevorderd: Intro in latte art

De Barista is meester in zijn of haar vak. Het is iemand die met kennis van zaken en vooral met veel passie erin slaagt om de lekkerste smaken uit de espressobonen te halen om vervolgens een heerlijke espresso, cappuccino, macchiato enz te maken. Voel jij ook je hart sneller kloppen als het over het betere koffiezetten gaat? Je leert het bij SYNTRA, van boon tot kop.

Sector
Duurtijd
  • Nog geen startdatum bekend. Klik op "Hou me op de hoogte", wij doen de rest
Locatie
  • Nog niet beschikbaar
Kenmerken opleiding
  • Kortlopende opleidingen
  • Bijscholing
Bespaar op je opleiding
  • kmo-portefeuille
  • opleidingscheques

Na de basisopleiding van 3 sessies kan je kiezen voor deze opleiding voor gevorderden.

Hier leer je de kunst van het werken met melkschuim. Je krijgt een korte uitleg over de technologie van de melk en dan ga je aan de slag: melk opschuimen, gieten, cappucino maken, tekeningetjes maken,... je leert alle basistechnieken. En dan: Oefening baart kunst!

Nog meer weten? Schrijf dan ook in voor de andere workshops: Koftails, Cuptasting, Koffiebranden of Koffiebar.

Doelgroep

Horeca uitbaters en hun personeel.Restauranthouders, uitbaters van een koffie/theehuis, barmedewerkers, zaalmedewerkers en iedereen die door zijn funtie in en rond het horecagebeuren professioneel begaan is met het maken, schenk en serveren van een goede koffie.

Voorkennis van "Basis Barista: Espresso" is noodzakelijk om aan deze opleiding te kunnen deelnemen.

Toelatingsvoorwaarden

Voorkennis van "Basis Barista: Espresso" is noodzakelijk om aan deze opleiding te kunnen deelnemen.

theorie: melktechnologie, melkschuim

praktijk:
technieken: opschuimen, gieten, cappuccino maken,...
Latte art: figuurtjes maken

Na de basisopleiding van 3 sessies kan je kiezen voor deze opleiding voor gevorderden.

Hier leer je de kunst van het werken met melkschuim. Je krijgt een korte uitleg over de technologie van de melk en dan ga je aan de slag: melk opschuimen, gieten, cappucino maken, tekeningetjes maken,... je leert alle basistechnieken. En dan: Oefening baart kunst!

Nog meer weten? Schrijf dan ook in voor de andere workshops: Koftails, Cuptasting, Koffiebranden of Koffiebar.

  • Hasselt

Inleiding tot kelner

€110.00 €90.91
  • Hasselt

Sommelier

€610.00 €504.13
  • Hasselt

Zytholoog/Bierkenner

€385.00 €318.18
  • Hasselt

Microbrouwer-craftbrewer

€525.00 €433.88
  • Hasselt

Aspirant sommelier

€590.00 €487.60