Barista gevorderd: Intro in latte art

De Barista is meester in zijn of haar vak. Het is iemand die met kennis van zaken en vooral met veel passie erin slaagt om de lekkerste smaken uit de espressobonen te halen om vervolgens een heerlijke espresso, cappuccino, macchiato enz te maken. Voel jij ook je hart sneller kloppen als het over het betere koffiezetten gaat? Je leert het bij SYNTRA, van boon tot kop.

Hasselt

27/11/2018

Hasselt

30/01/2019

Hasselt

14/03/2019

Hasselt

13/05/2019

Hasselt

04/06/2019

Inschrijvingsprijs
Sector
Duurtijd
  • 4 sessies op 1 maand
Locatie
  • Hasselt
Kenmerken opleiding
  • Kortlopende opleidingen
  • Bijscholing
Bespaar op je opleiding
  • kmo-portefeuille
  • opleidingscheques

Na de basisopleiding van 3 sessies kan je kiezen voor deze opleiding voor gevorderden.

Hier leer je de kunst van het werken met melkschuim. Je krijgt een korte uitleg over de technologie van de melk en dan ga je aan de slag: melk opschuimen, gieten, cappucino maken, tekeningetjes maken,... je leert alle basistechnieken. En dan: Oefening baart kunst!

Nog meer weten? Schrijf dan ook in voor de andere workshops: Koftails, Cuptasting, Koffiebranden of Koffiebar.

Doelgroep

Horeca uitbaters en hun personeel.Restauranthouders, uitbaters van een koffie/theehuis, barmedewerkers, zaalmedewerkers en iedereen die door zijn funtie in en rond het horecagebeuren professioneel begaan is met het maken, schenk en serveren van een goede koffie.

Voorkennis van "Basis Barista: Espresso" is noodzakelijk om aan deze opleiding te kunnen deelnemen.

Toelatingsvoorwaarden

Voorkennis van "Basis Barista: Espresso" is noodzakelijk om aan deze opleiding te kunnen deelnemen.

theorie: melktechnologie, melkschuim

praktijk:
technieken: opschuimen, gieten, cappuccino maken,...
Latte art: figuurtjes maken

Hasselt

27/11/2018

Start Einde Tijdspanne
dinsdag 19:00 22:00 avond

Hasselt

30/01/2019

Start Einde Tijdspanne
woensdag 19:00 22:00 avond

Hasselt

14/03/2019

Start Einde Tijdspanne
donderdag 19:00 22:00 avond

Hasselt

13/05/2019

Start Einde Tijdspanne
maandag 19:00 22:00 avond

Hasselt

04/06/2019

Start Einde Tijdspanne
dinsdag 19:00 22:00 avond

Inschrijvingsgeld voor deze opleiding*

* De vermelde prijs is de prijs voor het eerste cursusjaar.

Excl.€165.29
Incl.€200.00

Andere kosten

Grondstoffen

Excl.€28.93
Incl.€35.00

Bespaar op je opleiding

  • kmo-portefeuille

    De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 40% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Kijk hier hoe dit in zijn werk gaat.

  • opleidingscheques

    Bespaar elk jaar tot 125 euro bij SYNTRA Limburg. Meer informatie over opleidingscheques vind je hier.

KMO-portefeuille

Erkende dienstverlener
  • MO* 135.954
  • KO** 116.532

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen
** kleine ondernemingen

  • Hasselt

Sommelier

€610.00 €504.13
  • Hasselt

Zytholoog/Bierkenner

€385.00 €318.18
  • Hasselt

Microbrouwer-craftbrewer

€525.00 €433.88
  • Hasselt

Aspirant sommelier

€590.00 €487.60
  • Hasselt

Wijnbouwer-wijnmaker

€495.00 €409.09