Bijscholing inbraakbeveiliging conceptie van alarmsystemen

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Bijscholing inbraakbeveiliging conceptie van alarmsystemen

De bijscholing inbraakbeveiliging conceptie van alarmsystemen is bedoeld voor iedereen die reeds het certificaat (van de basisopleiding) behaalde en dit volgens de wetgeving voor een nieuwe periode van 5 jaar dient te verlengen. Zowel het leidinggevend als het uitvoerend personeel moet een (opfris) bijscholingscursus volgen.

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

In detail

De sector van de 'beveiligingen' werd bij K.B. van 17 december 1990 geregeld. Ondertussen werd het K.B. van 17 december 1990 betreffende de opleiding van het personeel van de beveiligingsondernemingen en de erkenning van de opleidingsinstellingen gewijzigd door het K.B. van 28 oktober 1996. De installateurs die reeds houder zijn van een certificaat, dat vijf jaar geldig blijft, en hun erkenning voor een nieuwe periode van vijf jaar willen verlengen, dienen bijscholingscursussen te volgen.

Installateurs die reeds houder zijn van het certificaat en hun erkenning voor een nieuwe periode van vijf jaar willen verlengen.

Attest geslaagd voor de basisopleiding + attest goed gedrag en zeden af te leveren voor aanvang van de cursus.

  • Recht en deontologie
  • Beveiligingsdenken
  • Elektronische beveiliging
  • Projectering en beveiligingsconcept

De deelnemer die zonder enige afwezigheid de bijscholingscursus over 16 uren heeft gevolgd, ontvangt het 'getuigschrift van bijscholingscursus inzake conceptie van alarmsystemen en -centrales'.
Het getuigschrift is geldig voor een periode van 5 jaar.

Kmo-portefeuille

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat. Opgelet: sinds 1 januari 2023 is de samenstelling KMO-portefeuille hervormd. 

  • MO* € 0.00
  • KO** € 0.00

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen
** kleine ondernemingen

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.