Nog dag(en) voor opstart

CCNA LABS

€ 685.00 incl.
€ 566.12 excl. BTW
Nog dag(en) voor opstart

CCNA LABS

Met CCNA LABS geven we je de kans om met praktische oefeningen je Cisco CCNA-Certificering 200-301 v7 te behalen. Dit certificaat is een must voor professionals in de IT. Met deze versnelde formule ondersteunen we je thuisstudie met toegepaste labo's op de T2-campus, onder leiding van geaccrediteerd instructor Gregory Bers. We geven je toegang tot het (engelstalige) cursusmateriaal, dat je op je eigen tempo kan instuderen. Je opgedane kennis ga je in groep inoefenen in de praktijkgerichte labo's.

€ 685.00 incl.
€ 566.12 excl. BTW

In detail

Wil je met voorsprong starten als netwerkbeheerder? Met deze unieke formule krijgt iedereen de kans klaar te zijn voor het CCNA-certficaat, mits een inspanning van jouw kant. Tijdens deze elf avonden wordt géén theorie onderwezen. Je krijgt toegang tot het digitale leermateriaal, dat je zelf thuis verwerkt, op je eigen tempo. Voor cursisten Netwerkbeheerder of ervaren netwerkbeheerders mag dit geen probleem zijn, mits de nodige zelfdiscipline. Vervolgens gooit geaccrediteerd instructor Gregory Bers je meteen in de praktijk tijdens de gezamelijke laboefeningen. Op de T2-campus is de nodige infrastructuur bij de hand. Ervaren CCNA'ers zullen bevestigen dat labs dé formule zijn tot succesvol slagen.

Hoe gaat het concreet in zijn werk? Het volledige curriculum bestaat uit 3 modules:
DEEL 1:
- Thuisstudie CCNA 1: de focus ligt op de theoretische onderbouwing van LAN concepten, het OSI model, Ip adressering en subnetting met IPv4 en IPv6 en het configureren van Cisco IOS.
- Woensdag 29/3 Examen CCNA 1: je opleiding start met een examen van de theorie.

DEEL 2:
- Thuisstudie CCNA 2: deel 2 legt de nadruk op het maken van een basisconfiguratie van een router, een bespreking van de Cisco IOS Software management, configuratie van routing protocols, TCP/IP en het configureren van Access Control Lists (ACLs).
- 4 begeleide labs op de T2-campus, met praktische oefeningen
- Woensdag 24/5 Examen CCNA 2

DEEL 3:
- Thuisstudie CCNA 3: In deel 3 (ENSA) behandel je Enterprise Networking, Security, and Automation.
- 4 begeleide labs op de T2-campus, met praktische oefeningen
- Woensdag 28/6 Examen CCNA 3

Je docent Gregory Bers is een geaccrediteerde instructor en SyntraPXL is een erkende CISCO Academy via Biasc. Bij het voltooien van een module ontvang je een CCNA-accreditatie. Deze accreditatie is een waardevolle aanvulling op de CV. Wil je meer? Optioneel leg je een examen af bij Prometric of Pearson VUE om op deze manier een officieel CCNA-certificaat te behalen.

BYOD (Bring Your Own Device): om optimaal thuis en op de campus te
kunnen werken, breng je best een eigen laptop mee, een moderne laptop
met minimum 8GB RAM en Windows OS.

We raden een vooropleiding of werkervaring in netwerkbeheer aan. De CCNA certficering is opgezet voor mensen die relatief nieuw zijn op netwerkgebied en biedt een solide basis voor het begrijpen van de netwerkfundamenten. Met deze opleiding geef je je loopbaan in IT een flinke boost. De CCNA-accrediatie en het officiële CCNA-Certificaat 200-301 v7 staan hoog aangeschreven bij werkgevers,. Met de volledige opleiding ben je voorbereid om een succesvol certificaatexamen af te leggen.
Wat we zeker verwachten: vlot kunnen werken op pc, basiskennis besturingssystemen, passieve kennis technisch Engels (het cursusmateriaal is in het Engels) en een flinke portie zelfdiscipline.

DEEL 1:
- Thuisstudie CCNA 1
- Woensdag 29/3 Examen CCNA 1

DEEL 2:
-
Thuisstudie CCNA 2
- 4 begeleide labs op de T2-campus, met praktische oefeningen
- Woensdag 24/5 Examen CCNA 2

DEEL 3:
- Thuisstudie CCNA 3
- 4 begeleide labs op de T2-campus, met praktische oefeningen
- Woensdag 28/6 Examen CCNA 3

SyntraPXL Docenten

Ontdek jouw SyntraPXL Docent

Bij SyntraPXL delen meer dan 1000 professionals elk jaar hun kennis en ervaring met 23.000 gemotiveerde cursisten, verspreid over 6 campussen. Via innovatieve en praktijkgerichte opleidingen bouwen deze vakspecialisten aan een duurzame toekomst voor onze trainees.

Lees meer
Docent

Gregory
Bers

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.