CCNA vs7 - deel 1: Introductie over netwerken

Prijzen & startdata van deze opleiding nog te bepalen

CCNA vs7 - deel 1: Introductie over netwerken

We geven je de kans om in één jaar tijd je Cisco CCNA-Certificering 200-301 v7 te behalen. Dit certificaat is een absolute must voor professionals in de IT. Zowel startende als ervaren netwerkbeheerders krijgen voldoende tijd en ruimte om de fundamentele leerstof te verwerken in dit eerste deel, onder leiding van geaccrediteerd instructor Gregory Bers. Heb je dit deel succesvol afgelegd, of heb je reeds een CCNA v6 certificaat, dan kan je meteen door naar deel 2 en 3 van de opleiding.

Prijzen & startdata van deze opleiding nog te bepalen
Hou me op de hoogte Ik heb een vraag

In detail

Wil je starten als netwerkbeheerder of heb je reeds werkervaring? We willen iedereen de kans geven om na één jaar opleiding klaar te zijn voor het CCNA-examen, daarom nemen we in deel 1 voldoende tijd om een stevig fundament te leggen. Tijdens CCNA 1 wordt de focus gelegd op de theoretische onderbouwing van LAN concepten, het OSI model, Ip adressering en subnetting met IPv4 en IPv6 en het configureren van Cisco IOS. Bij het voltooien van een module ontvang je een accreditatie.
Het volledige curriculum bestaat uit 3 modules. De mogelijkheid bestaat om na het volgen van het volledige curriculum - CCNA 1, 2 en 3, een examen af te leggen bij Prometric of Pearson VUE en op deze manier een officieel CCNA-certificaat te behalen.

BYOD (Bring Your Own Device): om optimaal thuis en op de campus te kunnen werken, breng je best een eigen laptop mee, een moderne laptop met minimum 8GB RAM en Windows OS.
Delen van de opleiding kunnen via online les (virtual classroom) verlopen.

In principe heb je geen voorkennis nodig, maar we raden toch een vooropleiding of werkervaring in netwerken aan. De CCNA certficering is opgezet voor mensen die relatief nieuw zijn op netwerk gebied en biedt een solide basis voor het begrijpen van de netwerk fundamenten. Met deze opleiding geef je je loopbaan in IT een flinke boost. Het officiële CCNA-Certificaat 200-301 v7 staat hoog aangeschreven bij werkgevers, en met de volledige opleiding ben je voorbereid om een succesvol examen af te leggen.
Wat we zeker verwachten: vlot kunnen werken op pc, basiskennis besturingssystemen, passieve kennis technisch Engels (het cursusmateriaal is in het Engels) en een bereidheid tot wekelijks studeren.

    Verkennen van het netwerken
    Configureren van IOS
    Netwerk protocollen en communicatie
    Netwerk toegang
    Ethernet
    Netwerk en transport laag
    IP adressering
    IP subnetting
    De applicatie laag
    LAN netwerken

Kmo-portefeuille

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat.

  • MO* € 0.00
  • KO** € 0.00

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen
** kleine ondernemingen

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.