CCNA vs7 - deel 2 en 3

€ 1285.00 incl.
€ 1061.98 excl. BTW

CCNA vs7 - deel 2 en 3

Bij SyntraPXL geven we je de kans om in één jaar tijd je Cisco CCNA-Certificering 200-301 v7 te behalen. Dit certificaat is een absolute must wil je in de IT professioneel aan de slag gaan. Onder leiding van geaccrediteerd instructor Gregory Bers kan je op 20 avonden deel 2 'Switching, Routing, and Wireless Essentials' en deel 3 'Enterprise Networking, Security, and Automation' afronden. Heb je al een certificaat voor CCNA v6? Dan sluit je bij dit deel aan om je certificaat te vernieuwen naar v7.

€ 1285.00 incl.
€ 1061.98 excl. BTW
Inschrijven Ik heb een vraag

In detail

Cisco Certified Network Associate (CCNA) deel 2 legt de nadruk op het maken van een basisconfiguratie van een router, een bespreking van de Cisco IOS Software management, configuratie van routing protocols, TCP/IP en het configureren van Access Control Lists (ACLs). In deze module ligt de nadruk op het ontwikkelen van praktische vaardigheden. In deel 3 (ENSA) behandel je Enterprise Networking, Security, and Automation.
Je docent Gregory Bers is een geaccrediteerde instructor en SyntraPXL is een erkende CISCO Academy via Biasc. Bij het voltooien van een module ontvang je een accreditatie. Deze opleiding - deel 2 en 3 - bestaat uit 20 avonden. De mogelijkheid bestaat om na het volgen van het volledige curriculum - CCNA 1, 2 en 3, een examen af te leggen bij Prometric of Pearson VUE en op deze manier een officieel CCNA-certificaat te behalen.

BYOD (Bring Your Own Device): om optimaal thuis en op de campus te kunnen werken, breng je best een eigen laptop mee, een moderne laptop met minimum 8GB RAM en Windows OS.
Delen van de opleiding kunnen via online les (virtual classroom) verlopen.

De CCNA certficering is opgezet voor mensen die relatief nieuw zijn op netwerk gebied en biedt een solide basis voor het begrijpen van de netwerk fundamenten. IT-professionals die de CCNA certficering behalen zijn in staat om LAN's, WAN's en dial access services voor kleinere netwerken te installeren, configureren en operationeel te houden, daarbij gebruik makend van onder andere de volgende protocollen: IP, IGRP, Serial, Frame Relay, IP RIP, VLANs, RIP, Ethernet en Access Lists. Voorkennis: geslaagd zijn voor CCNA v7 - Module 1, of CCNA v6.

Je hebt:
- CCNA deel 1 versie 6
- CCNA deel 1 versie 7
- of CCNA versie 6 succesvol afgerond en je wil je certificaat vernieuwen naar v7

- werking en opbouw van een router
- bootproces van routers
- configuratie van een router via de Command Line Interface, reëel of via elabs (simulatiesoftware)
- maken van reservekopieën van de configuratiebestanden
- routing en routingprotocols
- Inleiding deel 3
- LAN Design
- Scaling Vlans
- STP
- Ethernet Channel and HSRP
- Dynamic Routing
- EIGRP
- EIGRP Tuning and Troubleshooting
- Single-Area OSPF
- Multiarea OSPF
- OSPF and Troubleshooting
- Practice Final Exam
- Hands on Skills Exam
- Final Exam

Kmo-portefeuille

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat.

  • MO* € 849.58
  • KO** € 743.39

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen
** kleine ondernemingen

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.