Creatieve fingerfood

Als chef bij 'Atelier V' catering is het Frank Treunen zijn taak om telkens weer creatief te zijn en verrassend uit de hoek te komen. En omdat hij meer dan eens voor meer dan 2000 gasten kookt, mag het allemaal nog eens snel gaan ook. Frank is dus een topchef die met veel plezier zijn kennis aan jou doorgeeft in deze uiterst leerrijke opleiding.

Sector
Duur en eerstvolgende startdatum
  • Nog geen startdatum bekend. Klik op "Hou me op de hoogte", wij doen de rest
Locatie
  • Nog niet beschikbaar
Kenmerken opleiding
  • Kortlopende opleidingen
  • Bijscholing
Bespaar op je opleiding
  • kmo-portefeuille
  • opleidingscheques

Een lekker, verrassend en creatief hapje serveren aan je gasten? In deze opleiding leer je 'out of the box' te denken en krijgt je creativiteit in de keuken een enorme boost!

Doelgroep

Horeca-uitbaters, keukenchefs en hun medewerkers, cateraars, foodtruckuitbaters, enz...

Als chef bij 'Atelier V' catering is het Frank Treunen zijn taak om telkens weer creatief te zijn en verrassend uit de hoek te komen. En omdat hij meer dan eens voor meer dan 2000 gasten kookt, mag het allemaal nog eens snel gaan ook. Frank is dus een topchef die met veel plezier zijn kennis aan jou doorgeeft in deze uiterst leerrijke opleiding.

  • Hasselt

Frituuruitbater

€295.00 €243.80
  • Hasselt

Uitbater koffiebar/koffiebrander

€495.00 €409.09
  • Hasselt

Grootkeukenmanager

€450.00 €371.90
  • Hasselt

Restauranthouder-Kok

€495.00 €409.09
  • Hasselt

Voltijdse dagopleiding Restauranthouder-kok

€895.00 €739.67