Creatieve innovatie methode, van denken naar doen!

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Creatieve innovatie methode, van denken naar doen!

Stel je ook vast dat de aanpak die je altijd gebruikte om problemen op te lossen in deze snel veranderende tijden niet meer lijkt te werken ?

Misschien is deze cursus out-of-the-box-denken en het toepassing van deze methodologie wel iets voor jou. Deze aanpak leert je immers net die opportuniteiten te identificeren die innovatie mogelijk maken.

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

In detail

Innovatie en continu verbeteren zijn een structureel onderdeel van een  bedrijfsstrategie. Zo kun je ook op lange termijn relevant blijven in een snel veranderende omgeving. Resultaat behalen met innovatie is in de praktijk best lastig. Design Thinking kan je hierbij helpen.

Dit leidt uiteindelijk tot tevreden klanten, eenwendbare bedrijfscultuur en meer succes in innovatie. 

Design Thinking gaat dan ook over het ontwikkelen van een diepgaand begrip voor de mensen voor wie we producten of diensten ontwerpen. De empathische aanpak leidt tot een beter inzicht in de noden. Bestaande aannames worden uitgedaagd en problemen kunnen herdefinieerd worden.  Door deze kennis voortdurend te evalueren ontstaan er nieuwe inzichten en mogelijkheden die leiden tot alternatieve strategieën en oplossingen.

De opleiding wordt gegeven door Natasja Pijls, een creatieve veranderingsinspirator.

Als business consultant en coach helpt ze dan ook bedrijven om samen met hen hun strategische doelstellingen te verkrijgen en zo de gewenste verandering of transformatie te maken.

Haar passie is dan ook anderen te helpen om via "anders" te denken te komen tot meer en beter doen.

Vanuit creativiteit, out-of-the box doing en waarderend onderzoek, helpt zij dan met vraagstukken zoals:

  • Hoe start ik met een digitalisering project ?
  • Wil je groeien maar kom je niet van de grond ?
  • Sta je voor een nieuwe verandering en wil je deze op een duurzame manier aangaan?

Deze opleiding is ideaal voor medewerkers die oplossingen moeten uitwerken. Solution architecten, product developers, project managers, lijn managers, problem solvers,...

Deze Design Thinking opleiding is dan ook een praktische, pragmatisch opleiding die gericht is op het daadwerkelijk doen.

Je leert op experimentele wijze via proefopstellingen meerdere oplossingen voor problemen te zien. Je gaat originele, inventieve oplossingen hiervoor bedenken.  Je gaat meerwaarde creëren en uiteindelijk betere resultaten behalen.

Deze opleiding verandert dan ook je manier van denken en je kijk naar de omgeving.

Kortom Creëer, test en beleef fun...

Deze aanpak is weliswaar  ontstaan binnen IT-omgevingen maar eveneens toepasbaar voor non-IT organisaties.

Kmo-portefeuille

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat. Opgelet: sinds 1 januari 2023 is de samenstelling KMO-portefeuille hervormd. 

  • MO* € 0.00
  • KO** € 0.00

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen
** kleine ondernemingen

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.