De Nieuwe Siemens LOGO 8! Advanced

Waar we vroeger een kast vol relaismodules voor nodig hadden verwezenlijken we nu met één programmeerbare mini module.Siemens met LOGO biedt prachtige programmeerbare units aan voor de realisatie van kleinschalige automatiseringstaken. Die in slechts weinig tijd te testen en te realiseren zijn en minder benodigde ruimte in uw schakelkast vergen.

Door de flexibele invulling van het programma kan zowel de beginner als de gevorderde de oefeningen alsook zijn eigen project onder begeleiding realiseren op een gestructureerde manier.

Sector
Duurtijd
  • Onbekend
Locatie
  • Nog niet beschikbaar
Kenmerken opleiding
  • Kortlopende opleidingen
  • Bijscholing
Bespaar op je opleiding
  • kmo-portefeuille
  • opleidingscheques

In dit tweede gedeelte van de lessenreeks gaan we de LOGO! 8 integreren in een netwerk en verschillende LOGO! modules als Master-Slave met elkaar laten communiceren.
Werking van de geïntegreerde Webserver, registratie van gegevens en het maken van UDF’s worden met diverse oefeningen toegelicht.
Ook de bediening van de LOGO! 8 module met smartphone en tablet komt aan bod.
Tijdens de oefeningen maken we kennis met een aantal “Speciale Functies” en wordt het visualiseren van teksten en andere parameters op het tekstscherm van de LOGO! 8 module duidelijk.

Sectorfonds Vormelek vzw betaalt aan de werkgever die ressorteert onder het PSC 149.01 (RSZ prefix 067 of 467) een premie voor elke arbeider die een niet-bedrijfsspecifieke opleiding met het Vormelek-label volgt (opleiding van min. 3 u, tussen 7u en 17u, ...). Het premiebedrag bedraagt per arbeider maximum € 15,5 per uur en wordt afgebouwd van het premiekrediet van de onderneming. De premie vraag je ten laatste drie dagen voor de start van de opleiding aan. Meer weten? www.vormelek-formelec.be, tel 02 476 16 76, info@vormelek-formelec.be.

Doelgroep

Residentieel elektrotechnisch installateurs, techniekers zowel industrieel, koeltechnisch of agrarisch.

Mecaniciens met noties elektriciteit en elektromecaniciens.

De Basis cursus van de nieuwe Siemens LOGO 8 gevolgd hebben.

  • Genk T2-campus

De Nieuwe Siemens LOGO 8! Basis

€275.00 €227.27
  • Genk T2-campus

Voltijdse dagopleiding Elektricien

€1050.00 €867.77