De winterbarbecue

De tijd dat de BBQ enkel in de zomer vanonder het stof gehaald werd is voorbij. Het aanbod en de diversiteit van BBQ's is tegenwoordig zo interessant dat dit toestel zijn vaste stek krijgt in de tuin of in de keuken.

Sector
Duurtijd
  • Nog geen startdatum bekend. Klik op "Hou me op de hoogte", wij doen de rest
Locatie
  • Nog niet beschikbaar
Kenmerken opleiding
  • Kortlopende opleidingen
  • Bijscholing
Bespaar op je opleiding
  • kmo-portefeuille
  • opleidingscheques

Ook in de winter zijn er overheerlijke gerechten die je met de bbq kan bereiden. De smaak van rook en de gezelligheid van knetterende houtskool past ook als geen ander in dit seizoen. Laat je inspireren en verras je gasten met een winterBBQ!

Doelgroep

Horeca-uitbaters, keukenchefs en hun medewerkers, eigenaars van een foodtruck, cateraars, enz...

Ook in de winter zijn er overheerlijke gerechten die je met de bbq kan bereiden. De smaak van rook en de gezelligheid van knetterende houtskool past ook als geen ander in dit seizoen. Laat je inspireren en verras je gasten met een winterBBQ!

  • Hasselt

Frituuruitbater

€295.00 €243.80
  • Hasselt

Uitbater koffiebar/koffiebrander

€495.00 €409.09
  • Hasselt

Grootkeukenmanager

€450.00 €371.90
  • Hasselt

Restauranthouder-Kok

€495.00 €409.09
  • Hasselt

Voltijdse dagopleiding Restauranthouder-kok

€895.00 €739.67