Digitale fotografie deel 1

Heeft jouw bedrijf een digitaal fototoestel aangekocht? Een slim idee, want je krijgt meteen veel meer mogelijkheden binnen je bedrijf. Een foto voor het web, het personeelsblad en misschien zelfs voor reclamedrukwerk: de toepassingen zijn eindeloos. Hoe leer je zo snel mogelijk zo’n camera optimaal gebruiken en ermee goede foto’s maken? Leer het in deze opleiding!

Duurtijd
  • Onbekend
Locatie
  • Nog niet beschikbaar
Kenmerken opleiding
  • Kortlopende opleidingen
  • Bijscholing
Bespaar op je opleiding
  • kmo-portefeuille
  • opleidingscheques

In deze cursus stomen we je in zes sessies klaar tot een echte top fotograaf. Je krijgt onder begeleiding van onze ervaren docenten de technische aspecten van digitale fotografie onder de knie. Je leert foto's correct belichten door te spelen met de sluitertijd en het diafragma van jouw camera. Ook beeldcadrage, -compositie en -standpunten komen aan bod. Kortom, een allround opleiding die je in een mum van tijd de kneepjes van het fotografische vak leert. 

Je kan helaas voor deze opleiding geen opleidingscheques aanvragen

Doelgroep

Fotografen, architecten, ontwerpers, tekenaars, auto-experts, verzekeringsmakelaars of elke ondernemer of medewerker van een bedrijf / organisatie die beroepsmatig te maken heeft met fotografie en de ongekende mogelijkheden van digitale fotografie professioneel ten volle willen benutten. Het is aangewezen dat je een digitale spiegelreflexcamera meebrengt naar de lessen!

de (digitale) camera
- fotografisch leren kijken
- verschillen en gelijkenissen analoge en digitale fotografie
- cameravoering
- beeldcadrage
- standpunten
- beeldcompositie
- lichtmeting
- diafragma
- sluitertijd
- 2 lessen basisoefeningen met nabespreking

  • Genk T2-campus

Ableton Live

€295.00 €243.80