Drone onderhouds- en bouwtechnicus: Drone positionering en sensoren

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Drone onderhouds- en bouwtechnicus: Drone positionering en sensoren

Als dronetechnicus of bouwer van drones bestaan jouw werkzaamheden hoofdzakelijk uit het bouwen en programmeren van drones.  Zo kan je bijvoorbeeld UAV mee helpen ontwikkelen en bedrijfsgebonden sensoren en tools integreren in deze vliegende platformen.

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

In detail

Syntra PXL biedt een langlopende opleiding aan: Drone onderhouds- en bouwtechnicus.  Het bouwen en onderhouden van multicopterdrones staat hierbij centraal.  De module "Drone positionering en sensoren" is een standaardmodule binnen deze langlopende opleiding.
Heb je echter reeds enige ervaring met het bouwen of onderhouden van drones, dan kan deze module zeker bijdragen tot het vervolmaken van je kennis met betrekking tot deze materie en kan je dus vrij inschrijven voor het volgen van deze module.

Voel je je geroepen om in de toekomst UAV op maat van een klant en regelgeving te bouwen? Dan is deze opleiding iets voor jou . De opleiding richt zich naar modelbouwers, dronepiloten, designers, onderhoudstechnici en personen met een sterk interessegebied in deze materie.

MODULE POSITIONERING EN SENSOREN 
REMOTE ID 
GPS
RTK
ADSB
Configureren
(24u theorie en 8u praktijk)

Kmo-portefeuille

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat. Opgelet: sinds 1 januari 2023 is de samenstelling KMO-portefeuille hervormd. 

  • MO* € 0.00
  • KO** € 0.00

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen
** kleine ondernemingen

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.