Ecologisch en duurzaam (ver)bouwen

€ 254.10 incl.
€ 210.00 excl. BTW

Ecologisch en duurzaam (ver)bouwen

Dat groendaken en daktuinen in zijn is zeker geen nieuw nieuws. Troosteloze platte daken veranderen in prachtige groene parels. Een groendak is niet alleen mooi, het heeft ook nog heel wat voordelen.

€ 254.10 incl.
€ 210.00 excl. BTW

In detail

Deze opleiding speelt dan ook sterk in op deze trend. Je verneemt alles over de technieken, systemen en mogelijkheden die je kan gebruiken bij de aanleg van een ecologisch groendak.
We gaan in deze opleiding nog een stapje verder: je komt te weten hoe je een praktische daktuin of takterras kan aanleggen. Een dakterras is immers de ideale oplossing als je woning geen tuin heeft. Een daktuin laat je genieten van zon, natuur en een schitterend uitzicht.

Ben je tuinarchitect, tuinaannemer, tuinverzorger of actief in de groen- en bouwsector? Breid dan zeker je aanbod en servicepakket uit met de aanleg en onderhoud van groendaken en daktuinen. Inschrijven voor deze opleiding is hiervoor al de juiste start.

Deze opleiding is uitermate interessant voor dakwerkers, tuinaannemers en -aanleggers, medewerkers of zelfstandigen uit de bouw- of groensector die met groendaken en daktuinen in contact komen.

Volgende aspecten van groendaken en daktuinen komen uitgebreid aan bod:
Terminologie omtrent groendaken en daktuinen
Wat zijn de voordelen van groendaken?
Technische info - dakconstructie - waterdichtingen
Ontwerp en mogelijkheden
Soorten groendaken
Voorbeelden, opbouw
Verschillende systemen
Aangepaste substraten
Beplanting
Praktische uitvoering
Onderhoudstips

Incl. Broodjes en drank

 

Kmo-portefeuille

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat.

  • MO* € 168.00
  • KO** € 147.00

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen
** kleine ondernemingen

SyntraPXL Docenten

Ontdek jouw SyntraPXL Docent

Bij SyntraPXL delen meer dan 1000 professionals elk jaar hun kennis en ervaring met 23.000 gemotiveerde cursisten, verspreid over 6 campussen. Via innovatieve en praktijkgerichte opleidingen bouwen deze vakspecialisten aan een duurzame toekomst voor onze trainees.

Lees meer
Docent

Mariska
Hobo

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.