Employer Branding: doelgericht werknemers vinden

The war for talent, we horen er voortdurend over maar wat houdt dat nu precies in? Wel, voor bedrijven die zich herkennen in het volgende moeten we er geen tekeningetje meer bij maken: Veel geld steken in het aanwerven van geschikte profielen en vervolgens alle moeite in rook zien opgaan op het moment dat de concurrent deze pas aangeworven (jonge) talenten komt wegkopen. Zij weten dat het proces van Werving en Selectie vaak een dure grap is. In deze 2 sessies willen we je dan ook leren wapenen tegen dit soort mistoestanden. Alles staat of valt met de positionering van jouw onderneming op de arbeidsmarkt: Employer Branding!

Hasselt

03/12/2018

m av
d
w
d
v
z
z
Inschrijvingsprijs
Duurtijd
 • 2 sessies op 2 weken
Locatie
 • Hasselt
Kenmerken opleiding
 • Kortlopende opleidingen
 • Bijscholing
Bespaar op je opleiding
 • kmo-portefeuille
 • opleidingscheques

Wat vele ondernemers vaak niet of te weinig beseffen is dat hun bedrijf in het hoofd van een potentiële werknemer vaak al een positie heeft verworven nog voor hij of zij op gesprek is gekomen. Of die positie positief of negatief is wordt vaak niet gemeten. In elk geval, bij het uitschrijven van een nieuwe vacature mag één ding zeker niet vergeten worden: de positionering van jouw bedrijf op de arbeidsmarkt. Jouw bedrijf werkt dagelijks volgens vooropgestelde waarden en normen, communiceer er dan ook over!

In deze 2 sessies leren we je ten eerste waarom het zo cruciaal is de waarden van jouw onderneming transparant te communiceren. Wil je gaan voor een duurzame arbeidsrelatie of ben je tevreden met de zoveelste toevallige passant als werknemer? Vervolgens bekijken we enkele manieren om dit concreet in de praktijk om te zetten.

Doelgroep

Iedere werknemer, ondernemer of zelfstandige die vroeg of laat in aanmerking komt met het uitschrijven van vacatures, werving en selectie, sollicitaties...

In deze 2 sessies komen volgende thema's aan bod:

- Waarom is Employer Branding cruciaal?

- Hoe passen we Employer Branding toe in de praktijk?

*De sessies gaan door in kleinere groepen waardoor het mogelijk is voor jouw bedrijf gerichte vragen te stellen.

Hasselt

m av
d
w
d
v
z
z

03/12/2018

Hasselt

Start: 03/12/2018

m av
d
w
d
v
z
z
Start Einde Lokaal
ma 03/12/2018 19:00 22:00
ma 10/12/2018 19:00 22:00
OPGELET! Dit is het overzicht van de geplande lessen. Houd er echter rekening mee dat, door onvoorziene omstandigheden, een afwijking van de planning steeds mogelijk is. Wij zullen er steeds naar streven om in een onderling overleg naar een geschikt inhaal-/lesmoment te zoeken.

Inschrijvingsgeld voor deze opleiding*

* De vermelde prijs is de prijs voor het eerste cursusjaar.

Excl.€123.97
Incl.€150.00

Bespaar op je opleiding

 • kmo-portefeuille

  De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 40% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Kijk hier hoe dit in zijn werk gaat.

 • opleidingscheques

  Bespaar elk jaar tot 125 euro bij SYNTRA Limburg. Meer informatie over opleidingscheques vind je hier.

KMO-portefeuille

Erkende dienstverlener
 • MO* 86.779
 • KO** 74.382

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen
** kleine ondernemingen

 • Hasselt

Mentoropleiding O³ Duaal leren

€195.00 €161.16
 • Hasselt

Spreken voor een groep

€155.00 €128.10