Fijne patisserie

Zoetekauwen opgelet! Wil jij aan de slag om de heerlijkste patisserie te bereiden? Javanais, Miserable, lepelbiscuit, ... het komt allemaal aan bod. 

Duurtijd
  • Onbekend
Locatie
  • Nog niet beschikbaar
Kenmerken opleiding
  • Kortlopende opleidingen
Bespaar op je opleiding
  • kmo-portefeuille
  • Opleidingscheques

Patisserie kan je best omschrijven als een gebak of banket dat opgebouwd wordt uit verschillende elementen. De meest bekende gebakjes komen hier aan bod, maar ook een heerlijke bavarois-taart of Tiramisu bijvoorbeeld, met zelfgemaakte "lange vingers", ook wel boudoirs, lepelbiscuit of Savoiardi genoemd.

In deze 3 lessen krijg je technieken en productkennis mee om voortaan al die heerlijke gebakjes zelf te bereiden.

Je kan helaas op dit moment voor deze opleiding geen opleidingscheques aanvragen.

Doelgroep

Iedereen met interesse in bakken.

Voor horeca-opleidingen kan je annuleren tot 7 dagen vóór de startdatum. Nadien is geen terugbetaling mogelijk, noch voor het inschrijvingsgeld, noch voor de grondstoffen. (zie verkoopvoorwaarden)

  • Hasselt

Slager-spekslager

€445.00 €367.77
  • Hasselt

Chocolatier

€490.00 €404.96
  • Hasselt

Brood- en banketbakker

€395.00 €326.45
  • Hasselt

Ijsbereider

€410.00 €338.84